Innholdsfortegnelse:

Anonim

Offentlige boliger er bare en form for hjelp til fattige befolkninger i Amerika. Avhengig av programmet i den aktuelle beliggenheten kan leien til denne typen boliger bli subsidiert eller dypt diskontert. Mens mange lokalsamfunn anser denne typen struktur for å være en blight, er det nødvendig for de individer som ikke har råd til andre former for bolig. Det er mange fordeler for offentlige boliger, hvorav mange handler om de økonomiske konsekvensene for befolkningen der den tjener.

Gir boligalternativer for lavinntektsfamilier

Mange av familiene som benytter seg av offentlige boliger, har ikke råd til andre levende situasjoner. Denne befolkningen er mangfoldig og kan bestå av eldre, lavinntektsfamilier og studenter som går på høyskole eller universitet. Faktisk, ifølge MyPHALinks nettsted, er offentlige boliger et kritisk behov for de ansatte i lavlønnsindustrien; mat er et eksempel på en slik industri. Nettstedet sier at husleiebidrag på offentlige boliger utgjør et årlig beløp på $ 6000 hver for rundt 1,2 millioner boliger innenfor landets ulike offentlige boligprogrammer.

Avhenger Affordable Housing Burden på lokale eiendomsmarkedet

Et privat eiendomsmarkedet ville ikke kunne opprettholde behovene til rimelige boliger i et marked uten at det var offentlig bolig. Faktisk, ifølge CLHPA-nettsiden, ville kostnaden for å erstatte en offentlig bolig enhet være i ballpark på $ 134 858 hver. Nettstedet sier også at privat eiendomsbransjen ikke hadde råd til å tilby rimelige boliger på omfanget av offentlig bolig uten noen form for tilskudd.

ulempene

Det er imidlertid ulempene med offentlig bolig. Disse enhetene er vanligvis i skyggete nabolag og kan være en magnet for kriminelle som engasjerer seg i all ulovlig aktivitet. Fordi de stole tungt på penger mottatt fra statlige midler, reduserer nedslag i programmer og tjenester noen ganger at offentlige boliger faller i forfall. Videre er det et stigma forbundet med offentlig bolig, noe som kan føre til at de som utnytter det, føler seg synd på grunn av deres levekår.

betraktninger

For at offentlige boliger skal være virkelig effektive, må det komme med et bredt spekter av tjenester designet for å hjelpe de som drar nytte av det. For eksempel kan arbeidsopplæringstjenester på stedet og enkel tilgang til sosialtjenesteprogrammer hjelpe de i offentlige boliger for å bedre sine individuelle forhold. Det bør ikke sees som en permanent løsning for de som bor i disse samfunnene; men i stedet et alternativ å dra nytte av til en person er i stand til å bli mer økonomisk trygg.

Anbefalt Redaktørens valg