Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge Centers for Disease Control besøkte nesten 70 prosent av innbyggerne i Florida en tannlege i 2008. De som besøkte for en rutinemessig rengjøring betalte i gjennomsnitt $ 50 til $ 135, og de som la til røntgenstjenester, betalte ytterligere $ 13 til $ 135. For mange tannleger betaler Florida Medicaid fordeler for noen eller alle de tjenester og behandlinger de mottar.

Medicaid betaler for begrensede tannhelsepersoner for voksne og barn.

barn

Florida Medicaid gir dental dekning til barn under 21 år. Alle rutinemessige forebyggende tanntjenester er dekket, inkludert fluorbehandlinger, tetningsmidler, undersøkelser og rengjøringsmidler. Medicaid vil også gi fordeler for restaureringer, oral kirurgi, proteser, begrenset ortodonti og diagnostiske tjenester, inkludert røntgenbilder og røntgenbilder. Med hensyn til ortodonti, vil Medicaid bare betale for ortodontisk behandling for alvorlige ulemper som begrenser barnets utvikling. Broarbeid og tetningsmasse for løvtenner er ikke dekket.

Voksne

Voksne får mye mer begrenset dental dekning enn barn under Medicaid. Ingen rutinemessige undersøkelser, tetningsmidler eller andre forebyggende behandlinger betales. I stedet kan voksne bare arkivere Medicaid-fordeler for tannlege-tjenester som søkt å behandle et eksisterende problem, som smerte eller infeksjon. Florida begrenser også fordeler for behandlinger, betaler bare for tannuttrekk og behandling for abscesser.

valgbarhet

Medicaid er bare tilgjengelig for funksjonshemmede og lavindkomstpersoner og familier. I tillegg kan alle som er over 65 år, og som ikke har nåværende trygdeordninger, søke om Medicaid-dekning. Lavinntektsfamilier må ikke ha noen eiendeler som er større enn $ 2000, og deres månedlige inntekt må være mindre enn 100 prosent av det føderale fattigdomsnivået for å motta fordeler. Familier med barn under seks år kan utgjøre opptil 133 prosent av det føderale fattigdomsnivået, og de med spedbarn yngre enn ett år kan kvalifisere for Medicaid med inntekt opp til 200 prosent av det føderale fattigdomsnivået.

Søke om

Florida beboere kan søke om Florida Medicaid online via Florida Department of Children and Families, eller DCF. Instituttet advarer om at det kan ta mellom 30 og 45 dager å behandle en søknad, eller lenger hvis søkeren er deaktivert, i påvente av bekreftelse av funksjonshemming. Når en søknad er sendt, er statusen tilgjengelig online til Florida DCF når en beslutning om å utvide eller nekte fordeler.

Anbefalt Redaktørens valg