Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grundeiere kan leie ut land til et mobiltelefonfirma for å opprette et mobiltårn. Mobilselskaper vil bevege seg raskt når de finner et optimalt stykke land hvor man skal plassere et celtårn. Mobilselskapet vil kontakte flere grunneiere i et område, så det er viktig å bevege seg raskt hvis du vil ha mobiltelefonenes leieavtale fra deg.

Et celtårn står mot en blå himmel. Kreditt: leah613 / iStock / Getty Images

Finn en Cell Tower Leietaker

Skritt

Plasser "For Lease" tegn på eiendommen din. Skriv på skiltene at eiendommen er for mobiltelefontårn.

Skritt

Ta kontakt med mobiltelefonfirmaet for å finne ut hvor det er for tiden å bygge mobiltelefontårnene i ditt område. Mobiltelefonselskaper gir typisk kontaktinformasjon på deres nettsider. Ved å kontakte mobiltelefonfirmaet, send inn adressen din som en potensiell mobiltelefon tårn nettsted.

Skritt

Vent til en mobiltelefon tårn site oppkjøp agent å kontakte deg. Mobiltelefonselskaper vil ikke kontakte deg hvis eiendommen befinner seg i et boligområde, eller hvis det er innen en kilometer fra et annet tårn.

Skritt

Les og signer leasingavtalen for mobiltårn når du kommer til tilfredsstillende forhandlingsvilkår med en celletårnsinnsamlingsagent du. Vurder å ha en advokat assistere deg med leasingforhandlingene for celletårnet ditt.

Anbefalt Redaktørens valg