Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kortsiktig funksjonshemming er ment å gi deg minst en delvis inntekt i en tid når du ikke klarer å jobbe. Det dekker ikke skader - det er dekket av arbeidstakerutligning. Men psykiske lidelser blir et voksende problem på arbeidsplassen, spesielt depresjon. Klinisk depresjon er diagnostisert depresjon.

Hva gir kortvarig funksjonshemning

Kortsiktig funksjonshemming er en type forsikring. Hvis du ikke kan jobbe på grunn av skade som opprettholdes vekk fra jobben eller en sykdom, vil kortsiktig funksjonshemming typisk gi deg mellom 40 prosent og 65 prosent av grunnlønnen din. Fordelene er utformet for å vare bare noen få måneder, selv om de kan vare opptil to år. Hvis du er skadet, kan du begynne å motta fordeler umiddelbart. En sykdom, inkludert psykisk lidelse, vil imidlertid kreve en ventetid før du kan begynne å samle fordeler. Ventetiden er nødvendig for å vise at du kommer til å bli deaktivert av sykdommen og ikke bare ved å jobbe i en uke eller så.

Frekvens av psykiske problemer

Ifølge National Institutes of Health vil rundt 25 prosent av amerikanerne lider av en alvorlig psykisk lidelse i livet. Senter for reintegrasjon rapporterer at halvparten av årsakene til funksjonshemming er relatert til psykisk lidelse. Det er vanlig på arbeidsplassen. Som anerkjent funksjonshemming betyr det at arbeidstakere som lider av psykisk sykdom er beskyttet under amerikanerne med funksjonshemmingsloven.

Klinisk depresjon kvalifiserer

Ron Leopold, nasjonal direktør for MetLife Disability, sa at 6 prosent av kortsiktige funksjonshemmingskrav er relatert til psykiatriske lidelser, og halvparten av dem er på grunn av klinisk depresjon. Klinisk depresjon kvalifiserer som funksjonshemming fordi det ikke er bare melankoli - det er en doktorgraddiagnostikk som i stor grad påvirker arbeidernes produktivitet.

Skal du kjøpe kortsiktig funksjonshemming forsikring?

Selv om du kan kjøpe en individuell kortsiktig funksjonshemming, kjøper de fleste seg som en sysselsettingsytelse. Hvis du har en tendens til å lide av depresjon, kan kortsiktig funksjonshemming være noe du trenger for å dekke utgiftene dine i løpet av depresjonstiden. Arbeidstakere som gjenkjenner deres kliniske depresjon, er dobbelt så sannsynlig å bruke kortsiktig funksjonshemming som ansatte som ikke har blitt diagnostisert med en psykisk lidelse, ifølge Spencer's Benefits Reports.

Anbefalt Redaktørens valg