Anonim

kreditt: @daphneemarie | Twenty20

Kanskje du har kjent det hele tiden: Timene dine er over alt. Ditt arbeid er ensformig. Hver frist er en nødsituasjon. (Hold ut!)

Du er langt fra alene. Faktisk har en ny studie fra nonpartisan, nonprofit RAND Corporation funnet at fiendtlige og skattemessige arbeidsplasser er mye mer vanlige enn noen ønsker å innrømme. I 2015 samlet forskerne data for den amerikanske arbeidsbetingelsesundersøkelsen, og snakket med mer enn 3000 blåsere og arbeidstakere.

Studienes hovedspørsmål: "Hvordan varierer arbeidsforholdene i USAs befolkning etter alder, kjønn og utdanning?" Nyheten er ikke så dårlig, men det er mye å forbedre, spesielt i tusenårene:

  • Mer enn 1 i 3: Hvor mange amerikanere under 35 år har ingen kontroll eller fleksibilitet over deres arbeidsplan
  • Nesten 1 i 4: Unge amerikanske arbeidstakere som opplevde fiendtlige eller truende sosiale miljøer på jobben, inkludert verbale trusler, uønsket seksuell oppmerksomhet og fysisk vold
  • Bare 1 i 2: Amerikanske årtusener som føler seg optimistiske om deres muligheter for fremgang på jobben
  • 58 prosent: Hvor mange unge amerikanere arbeidet i fritiden for å møte arbeidsbehov

Amerikanske arbeidere sier at de er stresset, engstelig, fysisk overbelastet og usikker på stabiliteten i jobbene sine. Når det er sagt, er arbeidsplassen ikke bare et sted vi tusenvis går til å lide. Omtrent 57 prosent av oss sier at vi har svært gode venner på jobben, og at konflikter blir løst ganske. Våre sjefer støtter oss (66 prosent), og over tre fjerdedeler av oss liker, respekterer og samarbeider med våre kolleger. Og mens nesten to tredjedeler av tusenvis av amerikanske arbeidere sier at jobbene deres er for intense, er det fordi vi ofte gjør ting vi finner verdt i en jobb, like under urimelige krav. Det inkluderer komplisert problemløsning, læring av nye ting, og å få til å bruke egne ideer til arbeidet.

Den amerikanske arbeidsbetingelsesundersøkelsen har mye nyanse for det, så det er verdt din tid å grave inn i forskningen. Men hvis du tilbringer mesteparten av tiden din med en giftig arbeidsplass, må du være oppmerksom på måter du kan hjelpe deg med, samtidig som du oppretter de rette forholdene for å gå bort.

Anbefalt Redaktørens valg