Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver sjåfør i USA må være dekket av noen form for ansvarsforsikring. Denne ansvarsdekning beskytter sjåføren økonomisk dersom han er involvert i en ulykke og er funnet å være ansvarlig. Denne forsikringen må kjøpes fra en privat forsikringsselskap i forkant av den tidsperioden som politikken vil tre i kraft. Det er ikke mulig å kjøpe tilbakevirkende bilforsikringsdekning.

Bilforsikring

Bilforsikring er utformet for å gi kompensasjon for noen i tilfelle at hun må betale auto-relaterte utgifter. Forsikringsselskaper utsteder retningslinjer på forhånd. Dette skyldes at forsikringsselskapet vil bli tvunget til å betale ut penger i tilfelle en ulykke oppstår. Når en policy utstedes på forhånd, vet ikke forsikringsselskapet og den som kjøper policen om en ulykke vil oppstå, og skader vil bli vurdert.

Dekning

Når en ulykke oppstår, må forsikringsselskapene betale ut penger for å dekke ulykken eller annet tap. Når en person kjøper forsikring, sikrer han seg mot fremtidige økonomiske tap. Kostnaden for forsikringen er vanligvis betydelig mindre enn han ville motta i tilfelle en ulykke. Mens lovlig kan en person være i stand til å kjøpe tilbakevirkende forsikring, selger ingen forsikringsselskaper det, da det ikke ville gi økonomisk mening for selskapet.

Retroaktive retningslinjer

Bedrifter selger ikke tilbakevirkende forsikring fordi noen som kjøper en policy for en tidligere tidsperiode, sannsynligvis vil sende inn et krav. Dette er en av de få årsakene til at en person måtte kjøpe tilbakevirkende forsikring. Hvis personen ikke ønsket å bruke politikken til å dekke en tidligere ulykke, hvorfor skulle han kjøpe politikken?

betraktninger

I noen tilfeller kan en person forsøke å kjøpe bilforsikring for å medvirke retroaktivt til et lovkrav for å holde forsikring. Selv om en person klarer å overbevise et selskap om å skrive ham en tilbakevirkende forsikringspolise, vil dette ikke tilfredsstille det lovlige kravet om å holde forsikring på det tidspunktet. Hvis han ble sitert for å kjøre mens de ikke er forsikret, vil han ikke få lov til å unnslippe straffen ved å kjøpe forsikring på et senere tidspunkt.

Anbefalt Redaktørens valg