Innholdsfortegnelse:

Anonim

En tradisjonell begravelse koster rundt $ 6000 i gjennomsnitt, selv om noen begravelser kan koste så mye som $ 10.000, noe som gjør en skikkelig begravelse en stor utgift for de overlevende til mange mennesker. I tider da økonomien vokser sakte, finner flere familier seg behov for økonomisk hjelp til å begrave en elsket.

Ikke alle familier har råd til kostnadene for å begrave sine kjære.

Anatomiske donorprogrammer

Noen velger å donere sine kropper til vitenskapen. Å gjøre det hjelper videre medisinsk utdanning og forskning ved å gi medisinske studenter muligheten til å studere menneskelig anatomi. Når en anatomisk undersøkelse er fullført, og med mindre en familie indikerer noe, blir donorens gjenværende kremert. Asken blir deretter truet på et gravsted, og medisinsk skolen setter til side for personer som har begavet sine kropper. En medisinskole vil returnere cremains til nærmeste familie på familien sin forespørsel. På tidspunktet for en persons død antar den medisinske skolen som aksepterer den anatomiske gaven kostnaden for å transportere resterne til studiefasiliteten - vanligvis innenfor en radius på 50 kilometer. Skolen er også ansvarlig for å betale kostnaden for kremering etterpå.

Sosial Sikkerhetsadministrasjon

Et familiemedlem bør varsle Sosial Sikkerhet så snart som mulig etter at en kjære dør. I mange tilfeller, hvis du gir begravelsesdirektøren den avdøde personnummer, vil han informere Sosial Sikkerhet om personens død. Sosial sikkerhet gjør en engangsbetaling på $ 255 til den etterlevende ektefellen dersom paret bodde sammen ved dødsfallets død eller hvis ektefellen mottar trygdeordninger basert på den avdøde arbeidsrekorden. I tilfeller der det ikke er overlevende ektefelle, utbetaler sosial sikkerhet utbetaling til et barn under 18 år som er berettiget til å motta ytelser basert på den avdøde foreldrenes ansettelseshistorie.

US Department of Veterans Affairs

Veteraner som er utslettet fra aktiv tjeneste, tjenesteleverandører som dør mens de er aktive eller uaktivt opplæring, og ektefeller og avhengige barn til enten veteraner eller aktive tjenestepersonell, kan kvalifisere seg til VA-begravelse og minnesfordeler. Vanligvis fastsettes berettigelse ved å gi en kopi av veteranens utslippsdokument som angir perioder med aktiv tjeneste og type utslipp. Noen ganger spør Veteranavdelingen om en kopi av den avdødes dødsattest og bevis på et familiemedlems forhold til veteranen. Veteraner, deres ektefeller og avhengige kan være berettiget til begravelse på en VA nasjonal kirkegård. Det er ingen kostnad for familien. Begravelse inkluderer gravstedet, graving og lukking av gravstedet, liner og en innskrevet gravstein eller markør. Hvis en veteran er begravet på en annen kirkegård, vil VA betale et tomtgebyr. VA vil også betale en begravelse og begravelsesgodtgjørelse på $ 300 til veteraner som var berettiget til å motta pensjon ved dødsfallet. Når en veterans død er serviceforbundet, vil VA refundere begravelseskostnader opp til $ 2000.

Fylkes- og statsforvaltningsprogrammer

De fleste fylker har programmer som gir offentlige midler til å begrave eller kreme indige innbyggere hvis familier mangler ressurser til å betale for deres begravelse. I mange stater er offentlige tilskudd tilgjengelig for familier som kvalifiserer. Statlige midler brukes ofte til å tilbakebetale begravelseshjem og kirkegårder for tjenester de yter til ubehagelige begravelser. Selv om berettigelseskravene varierer, kan familiene til enkeltpersoner som deltok i offentlige bistandsprogrammer, gjelde for den avdødes bostedsland for begravelseshjelp. Fylket har ansvaret for å bestemme rettigheten, men refunderer faktisk begravelseskostnader - innenfor angitte grenser - ved hjelp av penger som er tildelt av staten.

Anbefalt Redaktørens valg