Innholdsfortegnelse:

Anonim

Regninger kommer forfaller basert på en bestemt faktureringsperiode. Begrepet, faktureringssyklus, i henhold til sannheten i utlånsforskriften, betyr intervallet mellom dagene eller datoene for regelmessige periodiske utsagn. Forskriften sier at syklusens intervaller skal være like og ikke lenger enn tre måneder. Det gir mye spillerom i hvordan selskaper som regner med deg med jevne mellomrom, tolker sine sykluser.

Du bør overholde vilkårene for dine vanlige kontoer.

Hvem bruker en faktureringssyklus?

Tenk på regningene du betaler og når du betaler dem. Kredittkort kontoer, gass og elektriske regninger, kabel og Internett, boliglån betalinger, bilforsikring, vann og kloakk og livsforsikringsselskaper alle regninger på en syklus. Faktureringssyklusen er alltid stavet ut av avtalen du signerer når du velger å gjøre forretninger med et selskap. Faktureringssyklusen er bare en del av vilkårene for avtalen med selskapet. Kredittkortkontoer, for eksempel, tilordner deg også en rente, en kredittgrense, og stave ut når sena gebyrer skyldes.

Lengde på en faktureringssyklus

Ikke hver faktureringsperiode er den samme. En faktureringssyklus kan løpe 30 dager for ditt VISA-kredittkort eller mellom 25 og 35 dager for strømforsyningsfakturaen din i Texas. Vurder effekten av en kredittkortfaktureringssyklus på 28 dager i forhold til en 30-dagers syklus. Med 28-dagers syklus vil du ha 13 faktureringssykluser i løpet av året i stedet for 12 på en vanlig månedlig faktureringsperiode. Den ekstra betalingen per år går ofte ubemerket av de fleste forbrukere.

Påvirkning av kortere sykluser

Faktureringssykluser er aldri vilkårlig bestemt. De fleste bedrifter beregner den optimale faktureringssyklusen for sine kunder å produsere den beste avkastningen for deres virksomhet. En kortere faktureringssyklus kan være fordelaktig av en rekke årsaker. De kan samle mer penger, raskere. De kan også bruke den kortere faktureringssyklusen for å redusere rentene nok til å være mer konkurransedyktige.

To-syklusfakturering

De fleste er vant til kontoer som regner på en månedsbasis. Det vil si at du kjøper noe på kreditt denne måneden, og betalingen forfaller neste måned. Et greit regnskapsmoment kalles to-syklus fakturering tjener til å belønne kunder med økende balanser, mens straffe forbrukere som reduserer balansen fra en måned til den neste. Kredittkortselskaper bruker ofte denne metoden for fakturering, og hvis du mistenker at kontoen din håndteres på denne måten, ta en titt på vilkårene og avtalen for kontoen. Hvis tofallsfakturering brukes, må den forklares i detalj, etter lov, i detalj.

Anbefalt Redaktørens valg