Innholdsfortegnelse:

Anonim

Trygdeforsikring gir uførepenger for personer som ikke kan jobbe i minst 12 måneder på grunn av funksjonshemning. Siden folk som søker SSDI ikke kan fungere, har de ofte problemer med å betale regninger mens de venter på at trygdeordninger godkjenner søknaden om fordeler. Mange mennesker liker ikke å be om hjelp, men dette er ikke på tide å være tøft.

Å betale regninger kan være vanskelig når du venter på funksjonshemmede.

Skritt

Besøk ditt velferdskontor og søk om fordeler som kontanthjelp, Medicaid og matfrimærker. Kontorets navn varierer fra stat til stat, men det kalles ofte noe som Department of Human Services eller Department of Social Services. Mens du er der, spør om offisielle der kan lede deg til andre byråer eller tjenester som kan hjelpe deg med regninger.

Skritt

Kontakt alle dine kreditorer og forklar at du har blitt deaktivert og spør om de kan gjøre noen form for betalingsplan for deg som involverer reduserte månedlige utbetalinger. Noen vil og noen vil ikke. I noen tilfeller kan den reduserte betalingen fortsatt være mer enn du har råd til, men det kan hjelpe deg.

Skritt

Kontakt sosialtjenestebyråer som United Way og Salvation Army og spør om de kan hjelpe deg med noe. Kirker kan også hjelpe. Noen ganger vil de hjelpe deg med å betale verktøyregninger eller andre regninger. Hvis de ikke kan hjelpe, spør om de vet hvem som helst.

Skritt

Ta kontakt med gassfirmaet, elfirmaet og telefonselskapet, forklar situasjonen og spør om de kan peke deg mot eventuelle byråer eller tjenester som kan hjelpe deg med å betale disse regningene.

Skritt

Spør venner og familiemedlemmer om de kan hjelpe deg med eventuelle regninger. Det kan ta mange måneder for Social Security å gjennomgå saken din og ta en avgjørelse, og det er vanskelig å støtte deg selv og betale regninger i løpet av den tiden.

Anbefalt Redaktørens valg