Innholdsfortegnelse:

Anonim

Frivillig avskrivning av gjeld har implikasjoner for innbyggerne i Wisconsin og kreditorer i alle stater. Bestemmelser i kapittel 128 i Wisconsin-vedtektene gir et alternativ til å sende inn en kapittel 7 eller 13 konkursbegjæring til innbyggere i Wisconsin. Kreditorer som har usikret gjeld, har bedre sjanse til å samle en forfalt regning i sin helhet, fordi frivillig avskrivning ikke utfører gjeld uten betaling.

Frivillig avskrivning av gjeld har vært et alternativ i Wisconsin siden 1937. kreditt: michaklootwijk / iStock / Getty Images

Hvordan Frivillig Amortisering Fungerer

Med frivillig avskrivning av gjeld jobber du med en rettighetsadministrator for å opprette en godkjent betalingsplan og amortisere alle gjeld som inngår i planen, slik at de blir betalt i sin helhet innen tre år. Selv om kreditorer fortsatt har mulighet til å sende en betalingsavgjørelse, må de slutte å belaste renter på eventuell utestående saldo og kan ikke garnere lønn eller bankkontoer eller på annen måte forsøke å samle på gjelden. Hvis du reneger på planen eller ikke betaler gjelden i sin helhet, kan kreditorer gjenoppta gjeldsinnsats.

Kvalifisering og kvalifiserende gjeld

Enhver voksen Wisconsin bosatt med fast inntekt er kvalifisert til å arkivere for frivillig avskrivning av gjeld. Selv om jevn inntekt hovedsakelig betyr lønn fra vanlig ansettelse, sier State Bar of Wisconsin at personer som mottar månedlige arbeidsledighetsforsikringsbidrag, uførepenger eller alimoni for trygdeordninger, også kvalifiserer. Du kan inkludere de fleste typer forfalt usikret gjeld, inkludert leiebetalinger, bruksregninger, kredittkort, medisinske regninger og lønningslån. Du kan imidlertid ikke inkludere sikret gjeld med mindre kreditor er enig. I tillegg må du kunne betale alle gjeld inkludert i avskrivningsplanen innen tre år.

Papirarbeidskrav

Frivillig avskrivning av gjeld har færre papirarbeid og arkiveringskrav enn konkurs. I motsetning til en konkursbegæring krever frivillig amortisering ikke at du sender inn tidsplaner for eiendom eller kopier av tidligere selvangivelser eller deltar i obligatorisk rådgivning. I stedet sender du en notarisert petisjon for å amortisere gjeld, en avtale om gjeld og en ordre som utnevner forvalter og tilhørende kreditorer, og så mottar du din godkjenning via post. Det er vanligvis ikke nødvendig å delta i en domstolsforhandling eller et møte med kreditorer.

Anbefalt Redaktørens valg