Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fullmaktstid er den perioden hvor mange selskaper holder sine årlige aksjonærmøter. Det skjer vanligvis i april, ettersom de fleste selskaper avslutter sine regnskapsår 31. desember og holder årsmøter den følgende våren.

Proxy sesongen faller vanligvis i april.

Proxy-erklæring

Et selskap sender ut et fullmakt til aksjonærene før årsmøtet. Denne uttalelsen inneholder vanligvis en oversikt over generelle forhold som selskapet vil ta opp på møtet, samt fakta om eventuelle problemer som aksjonærene vil stemme på. Fullmaktsprosesser kan inneholde valg til styret, samt informasjon om lønn og bonuser.

Avstemmingen

Aksjonærer har valget om å stemme på de problemene som er omtalt i fullmakterklæringen, eller la styret stemme på deres vegne. Dersom en aksjonær gir styret retten til å stemme for ham, gir han styret fullmakt, derav begrepet "proxy-sesong."

Finne proxyinformasjon

I USA, er alle selskaper pålagt å sende sine fullmakt uttalelser til Securities and Exchange Commission før de videresender uttalelsene til sine aksjonærer. Du kan finne proxyinformasjon, sammen med årsrapporter, på SEC-nettstedet.

Anbefalt Redaktørens valg