Innholdsfortegnelse:

Anonim

Personskadeforsikring betaler for skader på en uskyldig part som er skadet på grunn av en bilulykke. Grenser for de fleste stater starter på $ 15.000 og omfatter tre hovedområder: medisinske regninger, lønns tap og smerte og lidelse. Beslutningen om personskader kan forekomme innen en 24-timers periode eller i opptil seks år. Alt avhenger av personene som er involvert i bilulykken, samt skader. Deretter er det lovlig papirarbeid som må være signert av den skadelidte etter at det er avgjort en oppgjør for å sikre avtalen. Som et resultat er kroppsskadeforsikring kompleks i naturen og til tider, selv kontroversiell.

Hva er Bodily Injury Insurance?

fordeler

Betaling for medisinske regninger er et viktig aspekt av personskadeforsikring. Men før du regner med å hente medisinske regninger på bekostning av et stort forsikringsselskap, er det viktig å påpeke at kroppsskadeforsikring ikke betaler for medisinske regninger mens en person søker behandling. Skadesfestet må bruke medisinsk dekning på egen bilpolicy for å betale for regninger, helseforsikring eller utbetalinger. Så når er en betaling for medisinske regninger utstedt ut under skadesforsikring? Det skjer etter at skadelidte er ferdig med behandling og har inngått avtale om oppgjør. Deretter utstedes en sjekk ut som refusjon til enheten som betalte for medisinske regninger.

fordeler

Et annet aspekt av personskadeforsikring er betaling av tapt lønn. Et uskyldig parti kan betales for dager savnet på jobb på grunn av skader knyttet til bilulykken. Som med medisinske regninger kommer denne betalingen i form av refusjon på tidspunktet for oppgjør. Også den uskyldige partiets arbeidsgiver må dokumentere dager som er savnet fra jobb sammen med lønnssats, og da må en lege validere at den skadde ikke kunne jobbe i løpet av denne tiden. Hvis en av disse sakene mangler, vil forespørselen om tapt lønn bli nektet under skadeskadeforsikring. Så, ord til den klok, dagen etter at du blir skadet i en bilulykke, er det ikke på tide å bestemme seg for å gå på en lengre ferie fra jobb, med mindre legen din forteller deg det.

fordeler

Det mest kontroversielle aspektet av kroppsskadeforsikring er smerte og lidelse. Smerte og lidelse er den immaterielle delen av et skadekrav. Det representerer mengden av mental og fysisk angst som en person gikk gjennom på grunn av hans skader. Selvfølgelig kan dette variere fra person til person. Folk som er mer følsomme for smerte, eldre eller allerede har en sykdom, lider mer av en skade enn den gjennomsnittlige personen. Også, folk kan lett falle bestemte typer skader som stammer eller trukket muskler. Av denne grunn er det ofte vanskelig for en kroppsskadejusterer å sette en kvantitativ verdi på en persons smerte og lidelse. Så resulterer de i å basere den på hva som er den gjennomsnittlige kompensasjonen for typen skade. Deretter justeres dette nummeret basert på fremmed informasjon som alder, kraftpåvirkning og eksisterende skader. Denne prosessen er ikke idiotsikker, men er det som ofte brukes til å løse skadelig skade.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om personskadeforsikring er at et oppgjør er lik tre ganger verdien av medisinske regninger. Sannheten er at kroppsskade krav er løst i hvert enkelt tilfelle. Den monetære verdien av de tre tidligere nevnte faktorene (medisinske regninger, lønns tap og smerte og lidelse) betraktes for betaling i en engangsbeløp. Så, som nevnt tidligere, sees andre faktorer som alder på å se om dette nummeret skal endres på en eller annen måte. Derfor finnes det ingen formel som kroppsskadejustere bruker til å avgjøre et krav. Det er virkelig basert på det individuelle kravet.

betraktninger

En ting å vurdere om du noen gang kommer inn i en bilulykke og er skadet, er hvis du skal få en advokat. Advokater fungerer som munnstykker for skadede som ikke ønsker å møte bilforsikringsselskapene for å avgjøre et krav om skade på personskade. Det eneste problemet er at de ikke alltid er nødvendige. Hvis du har et myke vevskader som ikke krever mye behandling, kan det hende at en advokat ikke jobber mot din fordel. Hvorfor? Etter at du betaler ham en tredjedel av bosetningen din, som er en standardavgift, kan du bli igjen med et beløp du kunne ha forhandlet på egen hånd eller enda mindre. Så det er virkelig best å få en advokat bare hvis dine skader er alvorlige og vil vare i lengre tid.

Anbefalt Redaktørens valg