Innholdsfortegnelse:

Anonim

For noen individer er en av de mest ødeleggende følelsesmessige kostnadene ved en kamp mot kreft håravfall. Mens moderne kreftmedisiner utgjør mindre av et hårtapsproblem enn tidligere generasjoner av kjemoterapi, fortsetter håravfall et problem for tusenvis som behandles. Medicare betaler ikke direkte parykker, selv med resept eller når hårtap skyldes en medisinsk tilstand. Du kan imidlertid ha noen andre alternativer.

Mannequins viser wigs.credit: photographereddie / iStock / Getty Images

Skritt

Få resept for en parykk eller parykk. Legen din kan bli enige om å skrive en hvis du mister hår på grunn av kreft, kjemoterapi eller en relatert tilstand, eller bare på grunn av hud- eller hodebunnsforstyrrelse.

Skritt

Melde deg på Medicare del B. Dette er et valgfritt Medicare program som dekker lege tjenester og holdbare medisinsk utstyr kostnader, samt lab avgifter. Du må sannsynligvis avvente en åpen innmeldingsperiode og betale en månedlig premie. Medicare del B betaler ikke direkte for parykker; Det er imidlertid en forutsetning for deltakelse i del C, Medicaid Advantage.

Skritt

Melde deg på Medicare Advantage, del C. Dette er en måte for kvalifiserte eldre å få tilgang til Medicare-fordelene ved å inngå kontrakt med et administrert omsorgsselskap. Medicare betaler ikke for parykker, men noen administrerte omsorgsselskaper gjør det. Individuelle planer varierer, så sjekk med det administrerte omsorgsselskapet som sponser planen din. Igjen, vil du sannsynligvis måtte vente til din åpne innmeldingsperiode for å søke om Medicare Advantage.

Skritt

Send kravet til din Medicare Advantage-selskap i henhold til retningslinjene og prosedyrhåndboken. Du må kanskje gjøre parykkkjøpet i en butikk som ofte betjener personer med medisinske problemer, og er kjent med behandlingen av forsikringskrav.

Anbefalt Redaktørens valg