Anonim

kreditt: monkeybusinessimages / iStock / GettyImages

Praktikvinkler pleide å være med å ta notater, og lage kopier eller kaffe runer, men den sannheten er ikke lenger. Nå er internshandler et viktig skritt i en persons karrierebane, og hos mange av landets beste firmaer er praktikanter saddled med mega ansvar; som også betyr at de får heftige lønnsslipp. Faktisk, GlassDoor tok en titt på de høyest betalende praksisplasser der ute akkurat nå, bare for å bevise hvor alvorlig de midlertidige lønnsslippene får.

Funnene viste at mange av de høyest betalte stillingene betaler godt utover den mediane årslønnen for landets gjennomsnittlige arbeidstaker. Er det rettferdig? Det er vanskelig å si. Men å betale så bra hjelper det å rekruttere topp talent, og hvis internship fører til en stor bankkonto, kan det være trygt å si at en praktikant vil være interessert i å komme tilbake til selskapet som en heltidsansatt. Alt dette er selvfølgelig bra for selskapet og arbeideren. Slags en vinn-vinn.

Så hvis du er på utkikk etter et internship, eller kjenner noen som er på utkikk etter et internship, er kanskje disse svært høyt betalende selskapene verdt å bla.

  1. Facebook; Median månedlig betaling $ 8000
  2. Microsoft, Median månedlig betaling $ 7,100
  3. Exxonmobil; Median månedlig betaling $ 6,507
  4. Salesforce; Median månedlig lønn $ 6,450
  5. Amazon; Median månedlig betaling $ 6.400
  6. Eple; Median månedlig betaling $ 6.400
  7. Bloomberg L.P.; Median månedlig betaling $ 6.400
  8. Yelp; Median månedlig betaling $ 6.400
  9. Yahoo; Median månedlig lønn $ 6,080
  10. VMware; Median månedlig lønn $ 6,080

GlassDoor regnet faktisk av de 25 beste betalende praksisplasser, så det er mange flere å lese. Sjekk dem ut, og kanskje bare sett deg ned og søk.

Anbefalt Redaktørens valg