Innholdsfortegnelse:

Anonim

Livsforsikring tjener ett hovedformål: å gi en etterlevende ektefelle eller et annet familiemedlem en sjelefred når det kommer til begravelse og begravelsesplanlegging. Andre mål med livsforsikring inkluderer å betale av gjeld, gjøre en veldedig donasjon og betale for et barns utdanning, samt andre utgifter som kan oppstå etter døden.

Livsforsikring bidrar til å betale for begravelsesutgifter.

Begravelseskostnader

Begravelser er dyre dersom den avdøde ikke har livsforsikring.

Ifølge forsikringsinformasjonsinstituttets nettsted, "Livsforsikring kan betale dine begravelses- og begravelseskostnader." Livsforsikring hjelper familier med å dekke begravelsesutgifter for sine kjære. Fra 2010 koster en typisk begravelse og begravelse nesten $ 10 000, ganske stor avgift for en familie å håndtere.

Veldedighet

Velgørenhetsorganisasjoner og kjæledyr er noen ganger mottakerne av forsikringspolicyer.

For de som har livsforsikring og ingen overlevende eller etterlatte, har de muligheter når det gjelder hvem som vil motta deres policyinntekt. Den ene er å gjøre decedentens favoritt veldedighet den viktigste mottaker av livsforsikringspolitikken. En annen er å forlate pengene til et overlevende kjæledyr for omsorg og vedlikehold. (Du må utpeke en verge for å ta vare på kjæledyret, denne personen vil faktisk motta policyens inntekter.) Det er enda vanlig for folk å sette forsikringen i en husholderske eller nær venns navn som en belønning for vennskap og hardt arbeid.

Eiendomsskatt

. Statlige skatter betales kun når en mottaker betaler en eiendom eller bruker penger til å fikse det

Ifølge University of Maryland University College, "Selv om livsforsikring dødsfordeler generelt ikke er gjenstand for inntektsskatt, er de underlagt eiendomsskatt." Mottakerne betaler kun skatt på eiendommen når penger blir brukt til å betale av eiendommen eller er investert i boet i noen form. Dette er den eneste gangen eiendomsskatten gjelder for livsforsikringer.

Boliglån

Boligforsikring er en type livsforsikring som lønner seg et hjem for de overlevende.

En annen form for livsforsikring er boliglånsforsikring, som betaler balansen på boliglånet på decedents eiendom. Denne typen forsikring har også andre fordeler for villaeiere når det gjelder arbeidsledighet og skader. Hvis forsikringstakeren er arbeidsløs og ikke kan gjøre månedlig boliglån, vil forsikringsselskapet betale boliglånet. Skadesforsikring er også et alternativ og er utformet for å betale de månedlige regningene til forsikringstakeren kan komme tilbake til arbeid. Seks måneder er standardlengden de fleste forsikringsselskaper dekker en skade eller en periode med ledighet.

Anbefalt Redaktørens valg