Anonim

Å bevise at du ikke har inntekt kan være vanskeligere enn du tror. Hvis du trenger å dokumentere inntektene dine som en del av en søknadsprosess for økonomisk hjelp, må du bevise at du ikke har noen. Det er ingen enkel måte å gjøre dette på, og du må kanskje møte ulike dokumentasjonskrav til du klikker på en som fungerer.

Presentere en kopi av din siste avkastning, hvis du arkiverte det siste året og ikke hadde inntekt. Mens fjorårets avkastning ikke viser nåværende års inntekt, vil det vise seg at du ikke hadde inntekt i fjor, og styrker saken din at du ikke har hatt inntekt siden da.

Samle dine bankopplysninger for de foregående tre til seks måneder (eller mer) for å vise at du ikke har gjort innskudd på den tiden. Igjen, mens dette ikke er et definitivt bevis for at du ikke har mottatt inntekt, har du ikke gjort noen innskudd på bankkontoen din.

Besøk IRS nettsted og last ned skjema 4506-T, "Request for Transcript of Tax Return." Fyll ut skjemaet og send det tilbake til oppgitt adresse, og du vil motta en liste over alle inntektskilder fra foregående år. Du kan også bruke den til å be om bevis på noen W-2 eller 1099 som er utstedt under ditt personnummer, og bevis på at du ikke har innlevert noen selvangivelse i det foregående året. Skjemaet er gratis til fil.

Anbefalt Redaktørens valg