Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan få et smykkevurdering. Tyveri, tap og katastrofe er bare noen få grunner til at smykkene dine må byttes ut. Og i løpet av livet ditt er det mulig at minst en av disse vil skje med deg. Derfor velger så mange mennesker en egen policy som forsikrer smykker. Men for å få den politikken må du først ha en smykkerevaluering.

Skritt

Lei en profesjonell smykkerappraiser. Hvis du ikke har en pålitelig juveler, bør du se etter en uavhengig taksator. De kjøper eller selger ikke smykker som vurderes, så deres meninger er objektive.

Skritt

Spør din appraiser for legitimasjon. Anerkjente smykkerbedømmere bør være akkreditert med minst en organisasjon.

Skritt

Ta med smykker til appraiser. En smykkerevaluering er ikke noe som kan gjøres elektronisk. Bedømmeren må grundig undersøke smykker for å gi deg den mest nøyaktige vurderingen.

Skritt

Forvent å forlate smykker med takseren. En grundig vurdering betyr en mikroskopisk undersøkelse, kjemisk testing og mer. Fordi så mye er nødvendig, bør du forvente å forlate smykker der for en stund. Men før du reiser, spør når smykkene dine vil være klare til å hente.

Skritt

Få en offisiell vurdering når du henter smykker. Vurderingen skal inneholde all nødvendig informasjon for ditt forsikringsbyrå. Det skal også ha taksensorens navn, legitimasjon og kontaktinformasjon.

Skritt

Hold vurderingen din på et trygt sted. Ditt forsikringsselskap vil ha en kopi på fil, men du bør også beholde en kopi for dine poster. Noen mennesker lagrer smykkerevalueringer i en safe for å sikre at de er trygge og at de ikke trenger å gjentas.

Anbefalt Redaktørens valg