Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en ektefelle er en eier eller medeier av eiendom på tidspunktet for hans død, kan det være nødvendig å overføre den avdøde ektefellens tittel til den overlevende ektefellen. I noen tilfeller av felles eierskap er imidlertid en gjerning unødig, da den overlevende ektefellen automatisk tar full tittel på eiendommen umiddelbart etter den avdøde ektefellens død.

En ny eiendomsgave kan være nødvendig når en ektefelle dør.

Eierskapstyper

Ektefeller kan eie eiendom i fellesskap eller separat på eiendomsdokumentet. Vanligvis er ektefellen som faktisk heter på gjerningen eieren av eiendommen. Hvis begge ektefellene er oppkalt, anses de som medeiere; men hvis bare en ektefelle er oppkalt på gjerningen, så er denne ektefellen separat og enslig eier.Ektemannen som ikke er navngitt på gjerningen, kan ha ekteskapelig interesse i eiendommen; men fordi hun ikke er på gjerning, har hun ikke innspilt papirinteresse i eiendommen.

Separat eid

Når en ektefelle går bort og han er den eneste ektefellen som er oppført på eiendomsdokumentet, er det nødvendig med en ny gjerning for å formidle tittel til den overlevende ektefellen, eller til hvem den avdøde ektefellen nevner i sin vilje som arving til eiendomsnavnet. Kort etter den avdøde ektefellens død vil den avdøde saksekretæren ta kontroll over den avdøde ektefellens eiendom og passere gården gjennom en rettslig prosedyre som kalles probate. En del av probate-prosessen vil innebære at eksekutoren signerer en ny handling som overfører den avdøde ektefellens tittel til arvingen som er oppnevnt i viljen, eller hvis det ikke er noen vilje, heter arvingen under statsloven, som vanligvis er den overlevende ektefellen

Leietakere i felles

De fleste ektefeller eies i fellesskap sin eiendom. En form for felles eierskap kalles leietaker til felles. Ektefeller som i fellesskap eier eiendom som leietakere til felles, mottar ikke automatisk full tittel til eiendommen ved dødsfallet til den andre ektefellen. Den avdøde ektefellens fellesinteresse i eiendommen må gå gjennom probate-prosessen akkurat som om den avdøde ektefellen hadde separat eid eiendommen. Den overlevende ektefellen vil fortsette å eie halvannen interesse for eiendommen, så bare den avdøde ektefellens halvparten av eiendommen vil passere gjennom probate.

Felles leietakere

Den mer vanlige typen felles eierskap for ektefeller kalles felles leieforhold, eller i noen stater, leie av helhet. Fellesleie er en form for medeierskap som inkluderer automatisk overleveringsrett. Dette betyr at det ikke er nødvendig å overføre den avdøde ektefellens halvparten av interessen til eiendommen til den overlevende ektefellen. Den overlevende ektefellen under en felles leieforhold, eller leie av helhet, tar automatisk full tittel til eiendommen ved dødsfallet til den andre ektefellen. Ingen probate eller gjerning er nødvendig for å få full tittel i den overlevende ektefellen.

Anbefalt Redaktørens valg