Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sosialforvaltningen betaler pensjons- og uførselspenger i måneden etter måneden dekket. Du mottar juni-fordeler i juli. Du kan tenke at hvis du dør i juni, vil din fordelskontroll betalt i juli være gyldig og vil ikke kreve at dine overlevende returnerer det. Sosialsikkerhetsforskriften krever at dine overlevende returnerer sjekker som mottok dekning for pensjons- eller uførhetsfradrag for dødsåret.

Betalinger mottatt

Hvis du mottar en utbetaling av trygdepenger etter dødsfallet til den enkelte adressert på sjekken, må du returnere sjekken til Sosialtilsynet. Hvis personen bruker direkte innskudd, må du varsle banken om datoen for dødsfallet og fylle ut skjemaet for retur av betalingen. Hvis personen bruker Direct Express debetkort for utbetaling av trygdeordninger, må overlevende underrette Direct Express om døden. Direct Express returnerer midler til Sosialtilsynet hvis det er nødvendig og distribuerer eventuelle midler som er igjen på innskudd i samsvar med statlig lov.

Sjekker holdt

Hvis en mottaker av sosial sikkerhet mottar en sjekk og ikke kontanter den, om de overlevende må returnere sjekken til trygd, avhenger av måneden som sjekken dekker. Hvis sjekken dekker en måned som den sosiale trygghetsmottakeren bodde for hele måneden, kan overlevende akseptere sjekken. Hvis mottakeren døde i den måneden, selv på den siste dagen i måneden, må overlevende returnere sjekken.

overlevende

En begravelsesbyrå kan kreve dødsnummeret til den avdøde og varsle om dødsulykke. Den overlevende ektefellen kan motta en engangsbeløp på $ 255 basert på dødsfallet. Hvis det ikke er overlevende ektefelle, går betalingen til et barn som er avhengig. Hvis det ikke er etterlevende ektefelle eller avhengige barn, utbetaler sosialtilsynet ikke betaling. Kvalifiserte overlevende kan søke og motta månedlige trygdeordninger basert på arbeidsdagshistorien til den avdøde. Selv om de overlevende må returnere sjekken for dødsåret, kan overlevende samle individuelle fordeler for måneden for arbeidstakerens død.

kvalifisering

Slægtninge som kan kvalifisere til etterlattepenger inkluderer en ektefelle eller en ektefelle som er 60 og ugift, barn under 18 år eller 19 år hvis de er i videregående skole og avhengige foreldre over 62 år. En etterlevende ektefelle som bryr seg om et barn under 16 år kan kvalifisere for overlevende ytelser i alle aldre, og en funksjonshemmig ektefelle kan kvalifisere så tidlig som 50 år. Et funksjonshemmet barn med funksjonshemming begynt før 22 år kan også motta overlevelsesfordeler i alle aldre. Dette er voksne barn fordeler i terminologi for trygdeordninger.

Anbefalt Redaktørens valg