Innholdsfortegnelse:

Anonim

Meklere og varemerker, sammen med clearinghouses, er de primære handelsfasilitatorene i en handelssyklus. Mens meglere initierer handler og clearinghouses avgjør dem, gir vaktmestere tilgang til og kontroll over klientmidler som brukes i handel. Mæglingstjenester kan integreres med forvaring og handel oppgjør, men slik handel integrering kan presentere interessekonflikter.

Megler viser leilighet til et ungt parkapital: DragonImages / iStock / Getty Images

Prime Broker

Små og mellomstore meglere leverer ofte kun tjenester til små, individuelle investorer og enkelte begrensede institusjonelle kunder, mens de stoler på andre handelsleverandører for varetekt og varemerker. Prime meglere serverer store institusjonelle kunder, som hedgefond og velstående investorer. En førsteklasses megler har ofte muligheten til å tilby andre handelstjenester, som for eksempel varemottaker og clearing, på en måte som legger til rette for at klienter kan administrere sine handelsregnskap.

Depotmottaker

Tradisjonelt er en varemottaker en tredjepart som meglerne bruker til å gi garantier til sine kunders handelsmidler for å eliminere eventuelle bekymringer som kundene kan ha om sikkerheten til pengene sine. En depotmottaker tar fysisk besittelse av handelsmidler: Sertifikater av verdipapirer - papir og elektronisk - og eventuelle kontanter. Uten godkjennelse fra depotbanken kan en megler ikke få tilgang til kundens eiendeler. Dette bidrar til å hindre mishandling av kundepenger fra megler.

Trade Integration

Handel integrering refererer til håndtering av ulike aspekter av handelstjenester av en enkelt megler, sannsynligvis en førsteklasses megler. Ulike meglere har ofte ulike krav til hvordan deres meglere skal tilby ulike handelstjenester. Institusjonelle kunder av ulike investeringsfond kan foretrekke mer rettidig informasjon i sin virksomhet i motsetning til sikkerheten som ofte foretrekkes av individuelle kunder. Ved å kombinere meglingstjenester og depottjenester - og ryddingstjenester om nødvendig - kan en førsteklasses megler gjøre handel mer effektiv for kundene.

Interessekonflikt

Uten kontroller og balanser fra en tredjepartsbeholdere, kan en førsteklasses megler som tilbyr både meglingstjenester og forvaring av varemerker ha en interessekonflikt mellom å betjene sine kunders interesse og forfølge sin egen interesse. Den primære bekymringen som en slik hovedmeglerens kunder burde ha, er hvordan pengene deres er fortsatt sikret. For å forsikre kunder om at deres megler ikke vil misbruke sine eiendeler for egen regning, kan en førsteklasses megler tilbyde depottjenester gjennom en egen juridisk enhet i datterselskapet hans, som gir rask handelstjenester og reduserer interessekonflikter.

Anbefalt Redaktørens valg