Anonim

kreditt: Twenty20

Hvis du er misfornøyd med jobben, kan svaret lyde i å slå på musikken og belyser noen lys når du kommer hjem - hva som helst som kommer deg inn humøret. En ny studie, publisert i Journal of Management og utført av Oregon State University, foreslår at å bli freaky i arkene resulterer i høyere jobbtilfredshet og forlovelse gatene.

Så hvis du føler deg "meh" om jobben din, hvis du ikke ser ut til å slutte å procrastinate, eller hvis du vet at du skal ha en travel dag, kan en tromme i sekken være en fin måte å takle disse problemene. Fangsten? I likhet med Cinderella's stave, er det en tikkende klokke. Et besøk til bein sone påvirket bare deltakerne trivsel den neste dagen, så du må gjøre det til en vanlig praksis hvis du vil endre hvordan du føler om jobben din på det hele.

Studien foreslo også at "daglig stress-basert konflikt reduserte sannsynligheten for å engasjere seg i sex den kvelden." Med andre ord, hvis arbeid og hjemme stresser deg ut, vil du ikke bli opptatt. Vi vet. du er sjokkert.

Likevel, så langt som studier går, er dette en vi er glade for å teste for oss selv.

Anbefalt Redaktørens valg