Innholdsfortegnelse:

Anonim

Så du bestemte deg for å leie en bil i stedet for å kjøpe den fordi de månedlige utbetalingene var mindre … Det du ikke visste var at du hadde kjøpt bilen, det ville vært mye lettere å bli kvitt, selv om du fortsatt hadde betalinger for å gjøre. I stedet står du overfor å gå bort i midten av leieavtalen, og det er vanskelig å gjøre. Hvis du er nødt til å komme deg ut fra ansvaret ved å bryte din leieavtale, vurder dette.

Skritt

Vurder å overføre leieavtalen til noen andre ved å snakke med et selskap som finner personer villige til å overta balansen i leieavtalen din. Se tilleggsressurser for nettsider til disse selskapene. Hver av dem vil kreve et gebyr, men det vil nok være lite i forhold til de resterende månedlige utbetalinger som du må betale. Med mindre du leier en dyr bil med tonnevis av tilbehør, kan du forvente at de skal finne en erstatningsleier ganske raskt.

Skritt

Ta kontakt med forhandleren som solgte deg din leieavtale for å lære av deres regler om overføring av leieavtalen din. Noen av dem nøl med å tillate deg å gjøre det, spesielt hvis det er tidlig i leieavtalen; andre vil ikke tillate det i det hele tatt. Husk at forhandleren er sannsynlig å komme tilbake til deg hvis personen som erstatter deg på leieavtalen ikke klarer å foreta de månedlige utbetalinger. Med andre ord er du ansvarlig inntil leieavtalen er avsluttet.

Skritt

Vurder å forhandle med forhandleren om å bytte bil med en billigere modell. Dette er mulig hvis bilen din nåværende leieavtale har holdt verdien bedre enn forhandleren trodde eller du er nær opphør av leieavtalen. Hvis du er i stand til å leie en billigere bil, må de månedlige utbetalingene dine være mindre.

Skritt

Ta bilen tilbake til forhandleren og se hva de kan gjøre for å hjelpe deg med å bryte leieavtalen. Sjansen er at det vil koste deg mye penger, med mindre du legger et betydelig beløp i forhold til leieavtalen ved begynnelsen eller du er nær slutten av leieavtalen, og bilen har opprettholdt verdien. Som regel vil de fleste forhandlere selge bilen din på auksjon og inntektene vil være mindre enn om forhandleren skulle selge den. Forhandleren vil da bestemme beløpet som er igjen på leiekontrakten, redusere det ved inntektene og resten vil skyldes fra deg.

Anbefalt Redaktørens valg