Innholdsfortegnelse:

Anonim

En eksekutor eller annen person som administrerer en eiendom må vurdere ulike forhold i forhold til skatt. Den viktigste av disse faktorene innebærer når eiendommen må registrere inntektsskatt, som krever bruk av IRS-skjema 1041. Manglende korrekt rapportering av inntektsskatt kan føre til skattestraff på eiendommen.

Når skal du bruke 1041

En eiendom må betale inntektsskatt på en årlig inntekt på over $ 600 opptjent etter dødsdato. Hvis en eiendom eksisterer i flere år før fordelingen av alle eiendommene på eiendommen, skal boet registrere hvert år at eiendommen tjener inntekt på $ 600 eller mer. Noen potensielle kilder til skattepliktig inntekt for en eiendom inkluderer leieinntekter og investeringer og forretningsinntekter. For å rapportere inntekt opptjent før døden, skal eiendommen sende den aktuelle 1040-skjemaet til den avdøde personen fra første dag i året til dødsdato.

Skatteregistreringsår

Et eiendomsskatteår begynner dagen etter dødsfallets død. For eksempel, dersom en person dør 20. mai, vil personens personlige inntektsskatt dekke perioden fra 1. januar til 20. mai, mens eiendomsavkastningen vil dekke fra 21. mai til 31. desember. trenger ikke å registrere skatter fra dødsdato til slutten av året. Eksekutor kan velge en annen periode som slutter på den siste dagen i måneden opptil 12 måneder etter at decedenten døde. Hvis personen for eksempel døde 20. mai, er den siste dagen som eiendommen kan bruke for skatteåret, 30 april neste år.

Inntekt Vs. Eiendomsskatt

Eksekutorer og andre som er involvert i å bosette en eiendom bør forstå at det er to forskjellige potensielle skatter som en eiendom kan skylde. En potensiell skatt er inntektsskatt, noe som krever at eiendommen skal legge inn en 1041; Den andre skatten som eiendommen kan skylde er eiendomsskatten, som krever en annen form. Inntektsskatt er betalt skatt på inntektene fra eiendommen. Eiendomsskatt er skatt betalt på store eiendommer, generelt over $ 5 millioner for en person eller $ 10 millioner for et par.

Annen informasjon

Hvis en eiendom kvalifiserer til å betale føderale inntektsskatt, vil det sannsynligvis måtte betale statsskatt. Selv om den eksakte formen varierer fra stat, vil skjemaet kreve lignende opplysninger som 1041. Mange stater har også en eiendomsskatt. Mens kalkulering av eiendomsinntektsskatt kan være komplisert, er det mange skattprogrammer som kan bidra til å bare gjennomføre prosessen. Landskapseksperter kan også bruke tjenester fra en regnskapsfører eller skattemessig til å fullføre de riktige skatteformene.

Anbefalt Redaktørens valg