Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du bytter ut noen dekk og hjul på bilen din i Denver, vil du kanskje ikke holde de brukte dekkene og hjulene rundt. Hvis det er tilfelle, trenger du ikke å stable dem i garasjen din. I stedet kan du prøve å selge brukte hjul og dekk på egen hånd. Vanligvis er alternativene dine for å selge brukte dekk og hjul enkeltpersoner, mekanikere og junk yards. Hvis du ikke har det travelt med å bli kvitt elementene, kan du få sitater fra alle tre og selge til den som gir deg det høyeste beløpet.

Skritt

Besøk lokale uavhengige mekaniker butikker i Denver for å prøve å selge dekk og hjul. Selv om de ikke pleier å annonsere det, kjøper og selger enkelte uavhengige mekaniker butikker i Denver brukte dekk og hjul. Fortell butikkens eier hvilken type dekk du har og hvor lenge har du brukt dekkene. Hvis det er en stor mengde treadwear igjen på dekkene, kan du være mer sannsynlig å gjøre salget. For å få butikkinnehaveren til å se på dekkene og hjulene, be ham om å finne ut hvor mange tråder som er igjen på dekkene og den gode tilstanden til hjulene, forutsatt at disse to tingene er sanne.

Skritt

Legg inn en annonse i din lokale Denver avis eller online på et nettsted som eBay Classifieds, Backpage, Craigslist eller X Rims (se Resources) for å annonsere varene til salgs i ditt lokale område. Denver Post er hovedavisen i Denver, og den har en rubrikkannonser hvor du kan legge inn annonsen din. For en ukentlig avis i Denver som aksepterer annonser, prøv Denver Westword og Boulder Weekly, som tilbyr nærliggende Boulder-området.

Skritt

Kontakt en søppelgård eller bergingsgård, for eksempel Metal Movers Denver Junk Yard, og tilbud om å selge brukte dekk og hjul til dem. Du kan ikke bli tilbudt mye på en bergingsgård siden søppelpostene ofte får dekk og hjul på søppelbilene de får. Dette bør være din siste utvei dersom alle andre metoder for å prøve å selge hjulene og dekkene har sviktet.

Anbefalt Redaktørens valg