Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om arbeidsledigheten kan være vanskelig, ikke mottar forfalt lønn, kan det oppstå en ekstra byrde og øke den økonomiske belastningen som allerede er tilstede. Arbeidstakere som er arbeidsledige kan forventes penger fra flere forskjellige kilder, inkludert arbeidsledighetstjenestene fra selskapet, fordeler fra statlige programmer som er utformet for å hjelpe arbeidstakere som har blitt avskrevet og lønnsslipp som er blitt opptjent, men som ennå ikke er deponert i arbeiderkonto.Disse typer lønn kan holdes tilbake av en rekke grunner, ofte bare midlertidig, men noen ganger permanent.

forsinkelser

Når en ansatt er avlagt, har selskapet vanligvis en siste lønnsslipp som arbeidstakeren har opptjent, muligens for en delbetalingstid. Arbeidsgiveren er ikke pålagt å gi denne sluttlønnen umiddelbart etter føderal lov. Statlige lover har imidlertid forskjellige krav. Mange stater tillater arbeidsgivere å vente til den vanlige lønnsperioden oppstår eller tillate at arbeidsgivere holder seg til den siste lønnsslippet i en viss tid, for eksempel 30 dager.

Problemer med programmer

Når det gjelder arbeidsledighetsfordeler som tilbys av offentlige programmer, er disse programmene ofte avhengige av penger fra regjeringer, særlig føderale midler som er tildelt for formålet. Problemer med finansiering kan imidlertid forsinke utbetalinger i mer enn tre uker, hvilket er lovlig fristen for å betale de arbeidsløse som deltar i programmet. Dette skjer på høye nivåer av regjering på grunn av budsjettkutt og andre finansieringsvansker.

Manglende krav

I mange tilfeller, dersom et forsikringsselskap, arbeidsgiver eller statlig myndighet mistenker at arbeidstakeren ikke oppfyller kravene til mottatt arbeidslønn, vil den forsinke betalingen mens den undersøker problemene og ber om mer informasjon. Noen ganger kan betalingen være tilbakevirkende, for eksempel når lærere jobber mellom skolene og ikke blir betalt umiddelbart eller når fordelene gjelder ferietid som ble tatt.

garnishment

Lønn garnishment oppstår når regjeringen eller en kreditor får en dom for å samle inn penger på grunn av eiendeler eid av skyldneren. Hvis en ansatt mister en jobb og forventes en endelig lønnsslipp, men også er under lønnsbekreftelsesordre, vil arbeidsgiver holde tilbake fra den siste lønnsslippet for garnishmentet. Arbeidsgiver kan bare holde tilbake en del av sjekken lovlig, men den vil bli permanent garnert av rettsordren.

Anbefalt Redaktørens valg