Anonim

kreditt: @ MargJohnsonVA / Twenty20

Kald- og influensasongen stinker; omtrent alle kan være enige om det. Medarbeidere som ikke blir hjemme når de er syke, er bare en grunn til hvorfor. Det beste forsvaret mot en potensielt svekkende sykdom er ofte flokken immunitet, men ikke alle har følt seg trygge å få influensaskudd. Det er i ferd med å endres.

Influensavaccinen må utvikle seg hvert år sammen med viruset, men det som forblir konsekvent, er hvordan det produseres. Flertallet av influensa skudd er inkubert i egg - ja, ekte kyllingegg. For barn og voksne med eggallergi er det et problem. De fleste vokser ut av eggallergier mens de fortsatt er unge, men for de som ikke gjør det, kan en omelett være anafylaksi som venter på å skje. Frykt for forurensning fra proteiner i egget har holdt mange mennesker fra å få vaksinen.

En ny studie setter frykten for å hvile. På tirsdag annonserte oppdaterte retningslinjer fra American College of Allergy, Astma og Immunology at det ikke er nok eggprotein i et influensaslag for å utløse selv de mest følsomme for eggallergipatienter. Først anbefalte helsepersonell å holde noen med eggallergi under oppsyn i 30 minutter etter at de fikk influensa. Nå har det blitt funnet å være unødvendig.

Vinterkjøles og influensasesongen koster milliarder i tapt arbeidsproduktivitet hvert år, for ikke å nevne det er bare ubehagelig gjennom og gjennom. Men hvis du har unngått influensaklinikken eller fritt skudd på apoteket fordi du er bekymret for eggallergi, kan du hvile lett - og gjøre din rolle for å hjelpe immunkompromitterte mennesker rundt deg.

Anbefalt Redaktørens valg