Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dyrelivspersoner tar vare på dyrene i dyreparker, fornøyelsesparker, lyskilder, kenneler og andre områder hvor dyr er innkvartert og omsorgsfullt. Det er en givende jobb for dyreelskere, da det gir praktisk samhandling med mange forskjellige arter, men det krever en vilje til å jobbe helger og helligdager. Ifølge Arbeidsstatistikkbyrået var gjennomsnittlig årslønn for dyreomsorgere utenfor gården i 1910 $ 19 910, som er rundt $ 9,57 i timen. (Referanse 1)

Zookeepers må være villige til å jobbe med begge dyrene og messene de forlater. Credit: Xurzon / iStock / Getty Images

Lønnsfaktorer

Plassering kan påvirke zookeeper lønn, som kan industrien. I 2013 jobbet dyreparkere med den høyeste årlige inntekten i District of Columbia ($ 27.670), Washington ($ 26.810), Hawaii ($ 25.790), Oregon ($ 25.580) og California ($ 25.170). I samme år jobbet de som jobbet for føderale og statslige myndigheter mest, med en gjennomsnittlig årlig inntekt på henholdsvis $ 38.650 og $ 35.920. (Referanse 1) Dyromsorgsmedarbeidere som arbeider i detaljhandelsvirksomheter som dyrebutikker ($ 40.860) og i shelters and rescue advocacy grupper ($ 21.550) var noen av de laveste betalt i 2013. (Referanse 1)

Å få jobben

Mange mennesker liker dyr, og konkurransen om dyrepleieposisjoner er stiv. For å få deg til å skille seg ut, få så mye dyrepleieopplevelse som mulig ved frivillig arbeid på din lokale dyrepark, dyrehjem eller veterinærklinikk. Noen stillinger krever kun et videregående diplom, men mange krever en grad. En grad vil gi deg en fordel over andre søkere selv når det ikke er nødvendig. Grad i biologi, zoologi, dyrevitenskap eller et livsvitenskapsfelt er alle kloke valg. (Referanse 4)

Anbefalt Redaktørens valg