Innholdsfortegnelse:

Anonim

Din gjennomsnittlige meglerhus vil belaste mellom $ 5 og $ 10 for handler. Hvis du ikke jobber med mye for å begynne med, er det en stor prosentandel av dine potensielle gevinster. Tiger 21-medlemmer betaler $ 30.000 per år for tilgang til et nettverk av høyverdige personer som er villige til å dele sin vell av kunnskap. Det er ikke deg. Sjekk ut Robinhood megling. De belaster 0 avgifter for handler, det er ikke noe minimum for kontoen, og de har enestående kundeservice.

Aksjehandel

kreditt: Robinhood

Din kredittrapport

kreditt: annualcreditreport

BETAL ALDRI FOR DIN KREDITRAPPORT. Du får en gratis fra hver av de tre store rapporteringsbyråene per år. Få tilgang til dem her, og forskyv forespørslene. Du kan få en hver 4. måned og sørg for at du har det bra. En bedre enn gjennomsnittlig kreditt score er nøkkelen til lavere rente og tilgang til finansiering hvis du trenger det. Runnins kredittkontroller uten skam føles bra, ta det fra Nelly.

utdanning

kreditt: Mooc List

Mooc List er en samling av Massive Open Online Kurs (Mooc) alle tilgjengelige gratis online. Institutter som MIT, Berkeley College og Carnegie Mellon University tilbyr alle gratis klasser i alt fra seiling til kalkulator. Utvid din kunnskapsbase bare for moro skyld, eller fortsett i din karriere ved å fullføre disse gratis kursene.

Anbefalt Redaktørens valg