Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skatte sesongen er en fryktet tid for mange skattebetalere. For noen som ikke vet alle inntektene i skatteloven, kan det være en skremmende oppgave å sende inn en selvangivelse. Og med alle kreditter, fradrag, skjemaer og årlige oppdateringer, kan det hele være ganske overveldende. Dette er grunnen til at vi har profesjonelle skatteforberedere. Hvis du har det som trengs, kan du legge litt ekstra penger i lommen i skattesesongen som preparat. Texas er fullt av ressurser for å hjelpe deg med å bli en skatteforhandler selv om du ikke har noen tidligere erfaring.

Tjen ekstra penger som en skatteforhandler.

Skritt

Melde deg på skatteopplæring. Mange samfunnskollegier og skatteservice tilbyr kurs om skatteforberedelse. Klasser kan vare fra flere dager til uker, og tilbys vanligvis i dag, kveld og helg timer for å passe tidsplanen din. Noen steder som tilbyr skatteopplæring i Texas er Austin Community College og H & R Block. Hvis du ikke klarer å plassere tid i timen, kan du velge å lære online i et virtuelt klasserom, for eksempel The Income Tax School.

Skritt

Hent et Forberedende Taxpayer Identification Number fra Internal Revenue Service. Det er ingen lisenser eller sertifiseringer som kreves for å bli en skatteforhandler i Texas, men IRS krever at alle betalte preparater har PTIN. Dette eller ditt personnummer må angis for å identifisere deg som preparat på hver avkastning du utarbeider. En PTIN kan bli forespurt gratis ved å besøke IRS nettsiden.

Skritt

Søk etter jobber med skattefirmaer, regnskapsførere, lokale skattemessige foretak eller utarbeide skatter på egen hånd som eneeier. Hvis du skal jobbe alene, er det en god ide å kjøpe noen form for forretningsforsikring for å beskytte deg mot eventuelle potensielle problemstillinger. Hvis du er interessert i å gjøre frivillig skatt, kan du vurdere frivillig arbeid for å forberede avkastning gjennom en fylkeskommunal tjeneste.

Anbefalt Redaktørens valg