Innholdsfortegnelse:

Anonim

Finansiert gjennom Department of Housing and Urban Development (HUD), ble Seksjon 202 Støttende Boligprogram initiert for å gi rimelig og assistert opphold for eldre. Dette programmet er det eneste rimelige boligprogrammet som tilbys utelukkende for eldre. I løpet av de 50 årene har Sectie 202-programmet vært i kraft, har HUD gitt lån og stipend til boligutviklere for å bygge eller rehabilitere eiendommer for eldre boliger. Det er ca 263 000 enheter tilbys utelukkende til eldre.

Pensjonister kan opprettholde uavhengig bolig i kapittel 202 boligutviklingen.

Finansiering for 202 Støttende Boliger

Non-profit organisasjoner kan søke om finansiering for å utvikle et 202 støttende boligfasilitet. HUD vil tildele et kapitalforskudd til boligutviklingen. Det rentefrie lånet må ikke tilbakebetales under forutsetning av at rimelige boliger vil bli gitt til eldre i 40 år. Den ideelle organisasjonen er pålagt å matche 0,5% av egenkapitalen til HUD-bidraget. Kunngjøringen om finansieringstilgang (NOFA) kunngjør søknadskrav og frist for del 202-priser. Non-profit organisasjoner kan søke om finansiering gjennom det lokale HUD-kontoret.

fordeler

202 programdeltakere mottar leiehjelp. Innbygger betaler 30 prosent av inntektene til leie. Leiebistandstilskuddet betaler den resterende delen. I tillegg til å tilby rimelige boliger til eldre, tilbyr 202 boligutviklinger også en servicetekniker på stedet som sikrer at beboerne får hjelp til daglige aktiviteter, samtidig som de fortsatt er i stand til å opprettholde en uavhengig livsstil. Matlaging og transport er noen av tjenestene som tilbys til 202 boliger.

Programdeltakers kvalifisering

Å leve i en boligprosjekt i sektion 202 skal husets leder være 62 år eller eldre og gi bevis på at han oppfyller kravet til lav inntektsgrense. Andre familiemedlemmer som ikke oppfyller alderskravet, kan leve i utviklingen; Imidlertid vil den totale husstandsinntekt bli brukt til å bestemme inntektsberettiget.

Programkrav

Når en søker er valgt for programmet, må familien signere en leieavtale og også en leietakereassistanse. Siden husholdningenes inntekt og familiens sammensetning kan endres i løpet av leieforholdet, er det i avtalen at de er enige om å årlig sertifisere for å avgjøre om familien fortsatt er berettiget til å motta assistanse. Hvis husstandens inntekter har overskredet lavinntektsgrensen, vil de ikke lenger motta et leiestøtte. Imidlertid kan de forbli i boligutviklingen så lenge husholder fortsatt oppfyller kravet til 62 år.

Anbefalt Redaktørens valg