Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skritt

Undersøk din nåværende kortstatus for å finne ut om du er kvalifisert før du kontakter banken. Banken vil ikke godkjenne en økning i visse situasjoner, for eksempel for sikrede kort, kontoer mindre enn seks måneder, eller for de som hadde en kredittgrense justert i de siste seks månedene. Hvis du fortsatt ikke er sikker på at du er kvalifisert, ring Capital One på 1-800-955-7070 og snakk med en agent. Kapital En krever bakgrunnsinformasjon, for eksempel opplysninger om arbeid, nåværende inntekt og månedlig inntekt for å behandle forespørselen.

Kvalifikasjonskrav

Forespørselsalternativer

Skritt

Du kan gjøre forespørselen din online hvis du allerede administrerer din Capital One-konto på Internett. Logg inn og velg "Be om kredittforhøyelse" under kategorien Tjenester. Hvis du ikke er registrert på nettet, kan du klikke på "Registrer her" -linken på bankens hjemmeside for å gjøre det. Hvis du foretrekker å snakke med en agent, ring banken på 800-955-7070 og velg "Flere alternativer" for å komme til "Credit Line Increase" -alternativet. Du kan ta en avgjørelse umiddelbart, eller det kan ta opptil 10 dager.

Beslutningsfaktorer

Skritt

Kapital One vurderer flere faktorer før de bestemmer seg for økningen. Konto statusen din, om du foretar betalinger til rett tid, hvor mye av din eksisterende kredittlinje du bruker og informasjon fra kredittbyråene alle, spiller en rolle i beslutningen. Banken kan nekte forespørselen din på grunn av sen betaling og stor balanse. Det kan godkjenne det hvis du har en oversikt over betalingen i tide og betaler store deler av balansen hver gang.

Credit Score Impact

Skritt

Ifølge informasjon fra amerikanske nyheter, ber om en kredittgrenseøkning vanligvis en hard forespørsel om kreditthistorikken din som senker kredittpoengene dine. Capital One genererer imidlertid ikke flere henvendelser når en kunde ber om en økning. I stedet baserer den sin beslutning om å godkjenne eller nekte forespørselen basert på informasjon mottatt fra kredittbyråene på kundens kreditthistorie månedlig. Dette systemet påvirker ikke poengene dine.

Anbefalt Redaktørens valg