Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ideen om fellesskapseiendommer betyr at hver person i ekteskap eier halvparten av alt. Staten Oregon er ikke en samfunns eiendomsstat, noe som betyr at nesten alt vil bli delt like under en skilsmisse. Det er noen spesifikke regler som kan endre hva som er underlagt divisjon i Oregon.

Staten Oregon er ikke en fellesskapseiendomsstat.

Land eller eiendom

I en fellesskapseiendomsstat, når en ektefelle kjøper eiendom eller eiendom, eier den andre ektefellen automatisk halvparten av den. I ikke-fellesskapseiendomsland som Oregon er dette ikke alltid tilfelle. En ektefelle har bare en interesse i eiendommen hvis navnet hans er på gjerning eller tittel. Dette betyr at eiendommen ikke automatisk ville gå til ektefellen, men i stedet ville være basert på en vilje i tilfelle dødsfall.

Bestemme ekteskapelig eiendom

Domstolene i Oregon må først bestemme hva er ekteskapelig eiendom, som vanligvis er eiendom oppnådd i løpet av ekteskapet. Dette betyr at det som hver ektefelle brakt inn i ekteskapet eller mottatt etter en oppdeling, ikke regnes. Gaver fra familie eller arv som en ektefelle fikk under ekteskapet, regnes heller ikke som ekteskapelig eiendom. Oregon advokat Barbara Palmer sier at Oregon kaster et bredt nettverk når man bestemmer om noe er ekteskapelig eiendom, noe som betyr at de fleste ting regnes som ekteskapelig eiendom.

Bestemme verdi

Det neste trinnet etter å bestemme hva som teller som ekteskapelig eiendom er å sette en verdi på eiendommen. Når det er gjort, er eiendommen delt opp like ved domstolene. Oregon lov gjør at domstolene krever vurderinger fra eksperter utenfor for å bestemme verdien for denne divisjonen. Disse verdiene brukes til å sørge for at en lik eiendomsdeling er basert på total dollarverdi.

Argumenter og problemer

Pensjoner og familieeide bedrifter skaper mest kontrovers under skilsmisse. Oregon advokatfirma McNeil & Goldstein sier at det er vanlig for Oregon domstoler å bestille pensjoner for å gjøre betalinger til ektefellen i tillegg til arbeideren. Det er også vanlig for domstolene å tvinge familiehjem eller bedrifter til å bli solgt dersom en ektefelle ikke kan kjøpe ut den andre eller hvis det ikke er nok eiendeler i eiendommene.

Anbefalt Redaktørens valg