Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsendelse er en fantastisk måte å tjene penger, spare penger og resirkulere forsiktig brukte gjenstander. Hvis du har interesse for sending, men ikke kjenner reglene, les videre for å lære mer …

Forstå forsendelsesregler

Forsendelse er når klienter innlemmer sine egne forsiktig brukte gjenstander som klær, tilbehør, møbler, babyutstyr, osv., Og selger det for et fortjeneste som skal deles mellom frasenderen og forsendelsesvirksomheten. En meget vanlig splittelse er 60/40, som betyr at forsendelsesbutikken vil beholde 60% av salgsprisen på hvert produkt, og du, frasenderen, vil få 40%, men splitter kan og vil variere avhengig av hvilken butikk du velger.

Skritt

De fleste alle forsendelsesbutikker opereres individuelt, så de har alle sine egne regler og kontrakter på hvordan de opererer. Noen butikker tillater deg å slippe av varer når som helst, andre har bestemte dager eller tider de godtar forsendelser, og noen må du avtale med. Pass på at når du ser etter å sende varer med en butikk, sjekker du dem først. Gå inn og shoppe, se deg rundt og merk deg hvordan dine ting passer inn i det de spesialiserer seg på. Åpenbart vil du ikke ta med deg barnas klær inn i en møbelsendingsbutikk.

Reglene vil variere med hver annen butikk. De har for det meste alle sine egne systemer på hvordan de aksepterer varer, priselementer, betaler ut for solgte varer, og hva som skjer ved slutten av leveringsperioden. Gjør din forskning før du sender ut, så du vet at du har å gjøre med en godt administrert, organisert og ærlig butikk.

Anbefalt Redaktørens valg