Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kjøper pass opp. Markedet for gullmynter er infisert med svindel, multi-level marketing ordninger og andre uheldig forretningsmetoder. GoldQuest innvilget millioner av mennesker over hele verden i et multi-level markedssystem som led mange til å betale for gullmynter. Hvis du fant deg selv innestengt av GoldQuest, kan du bli igjen med å holde mynter som er verdt mye mindre enn du endte med å betale for dem. I stedet for å vente på at gullprisen øker til nivåer som er usannsynlig for å få tilbake investeringen, kan det være bedre å selge det for hva du kan for å få tilbake kostnadene dine.

Alt som glitter …

Skritt

Bli kjent med "nedsatt kostnadssvikt" og loven av subjektiv verdi, to grunnleggende læresetninger i økonomi. Å tro på nedsunket prisfeil er en vanlig feil som mange mennesker gjør. Det er da du forblir investert for lenge inn i en avskrivende eiendel. I hovedsak, hvis du bruker penger på noe, er pengene blitt borte. Det er irrasjonelt å forbli investert i noe for lenge som aldri vil betale tilbake det du brukte i det. Hvis du ble sugd inn av Gold Quest-svindel, kan du kompensere tapene dine ved å holde på mynten i et forsøk på å tjene penger. Det er bedre å selge med tap enn å fortsette å holde en avskrivende eiendel.

Loven om subjektiv verdi sier at prisen er subjektiv. Det er satt av markedets tilbud og etterspørsel. En ting er verdt hva noen andre vil betale for det. Gull er ikke en butikk av "egenverdi". Som alt annet, er verdien helt avhengig av markedet.

Skritt

Se på markedet. Ikke handle før du får en god følelse av underliggende trender. Nettstedet eBay har det høyeste volumet av gullsalg. Se hvordan de spesielle gullmyntene du holder har en tendens til å utføre. Søk på daglig eller ukentlig basis. Hvis du vil, kan det være fornuftig å komme i kontakt med noen gullmynteforhandlere for å se om de vil være villige til å dele med noe av deres kunnskap.

Skritt

Begynn å dyppe inn i gullmarkedet når du blir komfortabel med markedsforholdene. Hvis du ikke får mange bud på auksjonene dine, bør du vurdere å endre presentasjonen eller senke prisen. Med tanke på nedsatt kostnadssvikt og loven av subjektiv verdi, kan du kanskje ikke hente opp så mye penger du brukte på mynter opprinnelig. I stedet fokusere på å bare tjene så mye penger som du kan selge mynter. En del av økonomisk suksess er å lære å kutte tapene dine.

Skritt

Selg gullmyntene på loppemarkeder eller bytte møter hvis andre kilder ikke virker. Husk at dette kan være en del av å lære leksjonen i salget av gullmyntene.

Skritt

Unngå å bli fanget i en multi-level markedsføring svindel i fremtiden. Legitime forretningsmuligheter - i motsetning til de som tilbys av Gold Quest - vil nesten aldri be deg om penger foran for noe. Vanlige gullmyntbedrifter vil ikke selge sine varer til deg på kreditt, og disse bedriftene vil ikke tilby noen merkelige betalingsplaner. Før du sender penger til et selskap, gjør noen undersøkelser på dem på nettet. Noen få minutter med en søkemotor kan spare deg for tusenvis av dollar.

Skritt

Advar venner og familie om faren for pyramideordninger. Din erfaring som faller offer for en svindel trenger ikke å være et totalt tap. Det er en god læreropplevelse, og utvinningen fra det kan bidra til å inspirere de andre menneskene i livet ditt mens du tjener som advarsel til dem. Del det du har lært. Hjelp til å skape en lykkeligere og mer ærlig verden.

Anbefalt Redaktørens valg