Innholdsfortegnelse:

Anonim

Takket være e-filtjenester er skattebetalere i stand til å få en avkastnings matematikk verifisert før retur er sendt og mottar dermed statlige og føderale refusjoner raskere enn de ville ha sendt inn på papiret. Teknologiske fremskritt har imidlertid også gitt statlige skattemyndigheter og IRS å dele data. Et resultat av datadeling er samlingsdeling, hvor statlige og føderale byråer samler inn gjeld på vegne av hverandre. Blant de første byråene for å dele data og gjeld er IRS og statlige skattebyråer.

Hvem kan ta statens tilbakebetaling? Kreditt: NA / PhotoObjects.net / Getty Images

Betydning

De fleste stater er pålagt å sjekke systemet for krenkende IRS, statlige eller ikke-skattige gjeld (for eksempel krenkende barnestøtte) før du utsteder restitusjon. Hvis du skylder IRS, vil staten gjelde den refusjonen til gjelden din.

Prosess

Hvis en del eller hele statens tilbakebetaling er satt til å gå til IRS, vil du motta en melding i posten fra din statlige avdelings avdeling som beskriver det totale beløpet av gjelden samt et telefonnummer til IRS. Hvis du er uenig med beløpet, ta kontakt med IRS direkte og be om at det foretar korrigeringen. Statens skattekontor er ikke ansvarlig for nøyaktigheten eller korrektheten av informasjonen som er levert av Internal Revenue Service.

Ledd

Mange statlige skattemyndigheter har ikke fleksibilitet til å dele refusjon eller fordeler det dersom det er en gjeld. Derfor, hvis du legger sammen i fellesskap, tar du sjansen for at hele refusjonen blir kompensert, selv om bare en ektefelle skylder en gjeld. Selv om det legges til skade for en skadet ektefelle med IRS, beskytter forbud mot ektefeller som ikke skylder en gjeld, gjelder den ikke for statsgodtgjørelser. Sjekk med inntektsavdelingen din for å avgjøre om det er en lignende prosess tilgjengelig for å beskytte statens skatt på inntektsskatt fra din ektefelles kreditorer.

Eksempel

Staten North Carolina kompenserer statlige refusjoner for å betale IRS skatt skyldig. North Carolina Department of Revenue advarer staten om at hvis de skylder skattemyndighetene, kan alle deres statlige tilbakebetalinger sendes til IRS og brukes til beløpet de skylder.

Anbefalt Redaktørens valg