Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kredittkort er praktiske for uventede utgifter, både de som er helt uforutsette og de som bare var mer enn du hadde forventet. Å ha et kredittkort for å betale slike utgifter eller regninger kan være en livredder. Du kan imidlertid ikke betale alle regninger med et kredittkort. Kredittkort bekvemmelighet sjekker kan komme til nytte i disse situasjonene.

Hva er Kredittkort Convenience Checks?

Ditt kredittkort firma utsteder kredittkort bekvemmelighet sjekker. De ser nesten identiske med personlige sjekker trukket på en kontrollkonto. I stedet for å komme ut av kontoen din, blir det imidlertid trukket kredittkortkvalitets sjekker mot kredittgrensen din og legger til kredittkortbalansen din på samme måte som et kredittkortkjøp gjør.

Hvordan komme og bruke sjekkene

Kredittkortselskaper kan sende deg bekvemmelighets sjekker hvis du ber om dem. Oftere, men sjekker kommer uten din forespørsel. De fleste, men ikke alle, steder som tar regelmessige sjekker, vil ta bekvemmelighetskontroller. Bare fyll ut sjekken som du ville fylle ut en vanlig sjekk for en regning betaling eller kjøp.

Tilknyttede kostnader

Praktiske sjekker betraktes som kontantutbetalinger, enten du faktisk mottar kontanter fra sjekken eller bruker den til et kjøp eller betaling. Dette betyr at renten som kredittkortselskapet ditt betaler for kontanter, vil gjelde for alle bekvemmelighetskontrolltransaksjoner. Kontantforskuddsrenten er vanligvis mye høyere enn standardrenten på kortet ditt. En ekstra avgift belastes for å bruke en bekvemmelighetskontroll, som er en prosentandel av beløpet av sjekken.

Andre advarsler

Alltid være sikker på at bruk av en bekvemmelighetskontroll ikke legger deg over din kontantforskjellgrense på ditt kredittkort. Hvis du går over din kontantforskyvningsgrense, kan det hende at bekvemmelighetskontrollen ikke rydder, noe som kan føre til returnerte sjekkgebyrer og sen gebyrer fra regningen du forsøkte å betale med bekvemmelighetskontrollen. Selv om kredittkortselskapet ditt gjør det enklere å sjekke, kan overgrenseavgifter gjelde for kontoen din.

Kjøpe med bekvemmelighetskontroller i stedet for ditt faktiske kredittkort betyr at du mister forbrukerbeskyttelsen kredittkort gir, og du vil ikke påløpe noen belønning poeng fra kjøpet. Hvis du ikke har tenkt å bruke bekvemmelighets sjekker, spør kredittkortselskapet ditt om å slutte å sende dem til deg. Du bør også ødelegge eventuelle kontroller du allerede har før du kaster dem ut for å forhindre tyveri og uautorisert bruk, da det ikke er noen signaturverifisering med bekvemmelighetskontroller

Anbefalt Redaktørens valg