Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan å beregne median familie inntekt En rekke statsstøttede boligprogrammer, bruk Median Family Income (MFI), bestemmer berettigelse til utleiehjelp og hjem eierskapsprogrammer, inkludert § 8. Median Family Inntektsgrenser for hvert fylke eller Metropolitan Statistical Area (MSA) bruker data basert på de nyeste Sensusrapport utgitt av det amerikanske departementet for bolig og byutvikling (HUD).

Skritt

Kontroller områdedefinisjonene for den aktuelle tilstanden. Områdedefinisjoner er i et eget dokument som følger med MFI-data. Hvis fylket som trengs, ikke er oppført, er det mest sannsynlig identifisert i en MSA.

Skritt

Få tilgang til MFI-data etter stat, og finn det gjeldende fylket eller MSA som er et fylkeskvivalent. Tallet er MFI (før skatt) for en familie med fire personer. Tallene som er oppført for familier med en til åtte personer er prosentandeler av MFI for det antall personer i familien eller husholdningen.

Skritt

Bestem antall personfamilier ved beregning av MFI. Bruk MFI oppført for en familie med fire personer som grunnfigur (100 prosent).

Skritt

Juster fra basisfiguret mindre 10 prosent for hvert fallende antall personfamilie under fire personer som bor i husstanden. For familier på fem og høyere, øk fra basisfiguren med 8 prosent.

Anbefalt Redaktørens valg