Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du legger inn skatter, vil du beholde så mye penger som mulig i lommen. Du kan muligens redusere skatteregningen ved å spesifisere fradrag, et skritt som mange skattebetalere unngår. Kiplinger rapporterer at ubesvarte fradrag er en kostbar skattefeil som gjør at skattebetalere kan bytte seg selv. Når du vet hvilke typer elementer du kan spesifisere, kan du bedre vurdere situasjonen din.

Å ta skritt for å redusere din skatteregning vil være til nytte for lommeboken din.

Velgørende Bidrag

De fleste skattebetalere vet at de kan spesifisere veldedige bidrag. At $ 100 du ga til din favoritt veldedighet, kan redusere skatteregningen. Du kan kanskje ikke vite at pengene ikke er det eneste som betraktes som en veldedig donasjon. Alt donert til veldedighetstall, inkludert gjenstander som klær eller biler. Elementer som brukes i veldedighetstjenesten også. Hvis du har bakt informasjonskapsler til et veldedighetsfond, er ingrediensene et legitimt fradrag. Du kan til og med få et fradrag hvis du kjørte bilen mens du gjorde ærend for en veldedighet.

Helsekostnader

I henhold til Internal Revenue Service er dental- og medisinske utgifter knyttet til forebygging, diagnostisering, lindring eller herding av fysiske eller psykiske lidelser fradragsberettigede. Du har lov til å trekke ut disse utgiftene for deg selv, din ektefelle og dine pårørende. Du kan også spesifisere penger betalt for leger, inkludert tannleger, kiropraktorer, kirurger, psykologer og kristne vitenskapsutøvere.

Opplæringsutgifter

Du kan spesifisere jobbrelaterte utdanningskostnader. Enhver klasse som bidrar til å forbedre jobbprestasjonen eller er nødvendig for å holde jobben din kvalifisert. Du kan ikke spesifisere en klasse hvis det er noe du tar for å forberede deg på en forestående karriereendring. Hvis du er grafisk designer og tar opplæringsklasse for ny grafikkprogramvare, kan du spesifisere klassen. Hvis en regnskapsfører tar samme klasse fordi hun ønsker å bytte karriere, kan hun ikke spesifisere klassen.

Hjemmekontor

Hvis du har et hjemmekontor som brukes regelmessig og utelukkende til forretningsformål, kan du oppgi det som en spesifisert fradrag. Området må fungere som hovedkontor eller som et område for å møte kunder og kunder. Du kan også spesifisere utstyr, for eksempel datamaskiner og kontorrekvisita som er kjøpt for forretningsbruk.

Anbefalt Redaktørens valg