Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å øke forsikringen fradragsberettiget for å senke premien er vanlig når du prøver å spare penger. Dessverre kan det være tøft å komme opp med en stor klumpsum, spesielt etter en ulykke. Avhengig av forsikringspolicyen, vil selskapet enten gi deg en sjekk for de anslåtte reparasjonene minus egenandel eller kreve at du betaler fradragsberettiget på forhånd til mekanikeren. Hvis du ikke kan komme opp med pengene med en gang, har du fortsatt noen alternativer.

Arbeid med mekanikeren

Kontakt mekanikeren og forklar omstendighetene. Be ham om å bruke ombygde eller renoverte deler i stedet for nye deler for å senke kostnadene. Husk at renoverte deler kan ha en begrenset garanti, hvis noen. Hvis avdragsberegningen må betales forhånd, se om du kan sette opp en betalingsplan for fradragsberettiget. Mekanikeren vil vanligvis ikke slippe bilen før du betaler det du skylder. Legally, mekanikeren kan holde bilen din hvis du ikke betaler for arbeidet.

Gjør bare de nødvendige reparasjonene

Hvis forsikringsselskapet sender sjekken direkte til deg, er du ikke forpliktet til å foreta reparasjoner hvis bilens tittel er tydelig. Selv om du vil fikse noe som påvirker sikkerheten til kjøretøyet eller kan føre til mer skade, hold deg midlertidig på kosmetiske ting. Med sjekken er i hånden, er du fri til å kontakte andre mekanikere eller reparatører for anførselstegn. Hvis det er et lån, kan det hende du må sende inn bevis på reparasjoner til lienholderen før de skal logge av på sjekken.

Andre kilder til hjelp

Se etter andre kilder for å komme opp med pengene for egenandel. Du kan spørre venner eller familiemedlemmer om hjelp, sette den på et kredittkort eller ta ut et lån. Hvis du ikke har noen til å henvende seg til for hjelp, kontrakt en veldedighet eller lokal organisasjon som tilbyr økonomisk hjelp til personer i nød. Bistand er generelt reservert for personer som vil miste jobbene deres hvis reparasjonene ikke blir gjort. Katolske veldedighetsorganisasjoner og St. Vincent De Paul Society er begge kjent for å hjelpe med bilreparasjoner og ha steder over hele landet. I noen tilfeller arbeider kirker og veldedige organisasjoner med mekanikere for å tilby gratis eller billig bilreparasjoner til personer i nød.

Anbefalt Redaktørens valg