Innholdsfortegnelse:

Anonim

Seksjon 8 boliger (også kjent som boligvalgskupongprogrammet) er et utleieassistansprogram som er utformet for å hjelpe lavinntektsfamilier til å finne rimelige boliger i trygge nabolag. Det føderale programmet betaler en prosentandel av den månedlige leien direkte til utleier som skaper et sterkt redusert månedlig leiebeløp for leietaker. For å kvalifisere seg til boligprosjektet § 8 ​​må familien (eller den enkelte) oppfylle visse inntekts- og familiestørrelseskriterier.

Slik kvalifiserer du for seksjon 8 boliger

Skritt

Bevis husstandsinntekt ved hjelp av kontrollstubber og / eller selvangivelser. Inntektsberettiget er basert på områdets medianinntekter og størrelsen på husstanden som søker etter § 8 boliger. Inntektsretningslinjer og programdetaljer varierer fra stat til stat. De fleste stater har seksjon 8 boligprogrammer for familier med inntekter som spenner fra moderat til ekstremt lavt. For å kvalifisere, bør husstandsinntektene ikke overstige 50% av fylkets medianinntekter for en familie på størrelse med din.

Skritt

Kontakt din lokale boligmyndighet. De fleste stater har et lokalt nummer for henvendelser om ventelisteåpninger. Du vil bli foreskrevet med noen få grunnleggende spørsmål, inkludert størrelsen på husstanden din og den totale inntekten til husstanden din. Denne screeningen vil bidra til å avgjøre om du og / eller familien din er berettiget til nødhjelp (hvis du er hjemløs eller deaktivert) som vil flytte søknaden din til toppen av listen. Hvis inntekten din ser ut til å falle innenfor retningslinjene, vil kontoret sende deg et søknad. Når kontoret har mottatt søknaden din, vil den sette deg på ventelisten mens den bekrefter informasjonen.

Skritt

Når husstanden din har nådd toppen av ventelisten, vil du bli planlagt for et intervju for å bekrefte identiteten til alle personer som er oppført på søknaden og fullføre søknaden. Under dette intervjuet må de voksne i husstanden gi bildeidentifikasjon, bevis på oppholdsnummer og antall kopier av fødselsattest for alle familiemedlemmer som skal oppta hjemmet.Hvis du eller din familie ikke er i stand til å produsere leieavtaler eller bruksregninger, er bokstaver fra husleieren som bekrefter at du opptar hjemmet akseptabelt. Bevis for opphold vil også bli fraviket dersom søkeren i dag er hjemløs.

Skritt

Når du er godkjent for boligområde 8, er du ansvarlig for å finne et hjem som oppfyller Institutt for bolig og byutvikling. Hvis du for tiden leier et hus og utleieren godtar å godta kupongen, kan du være i din nåværende bolig. Eiendommen må imidlertid passere en HUD-inspeksjon før den godkjennes for seksjon 8-programmet.

Anbefalt Redaktørens valg