Innholdsfortegnelse:

Anonim

På slutten av hver høyskolefotball sesong, konkurrerer de beste lagene i College Bowl. For å bli invitert til å spille i et bolle spill, må lag først være medlem av NCAA Division I Football Bowl Subdivision, og deretter vinne seks kamper uten tapende rekord i løpet av sesongen. Innsatsene er høye for høyskolefotballfans, med nesten 400 000 TV-seere som innser for Rose Bowl i 2018. Fans er avhengige av dommen av fagfolkene som er valgt for å dømme disse spillene, så lønnene må være konkurransedyktige for å tiltrekke seg det beste i bransjen..

College Bowl Dommere Salarycredit: melis82 / iStock / GettyImages

Dommer Lønn

Generelt gjorde idrettsdommere $ 26 800 i 2017, ifølge Bureau of Labor Statistics. Jobben krever ikke en høyskole grad, og legger dem under median lønnen på $ 37.336 for de med videregående diplom i USA. Kanskje mest bemerkelsesverdig er det faktum at en dommer ofte ikke jobber på heltid, og fordi spill ofte faller på netter og helger, kan de vanligvis holde den som en sidespill.

Fotballdommere

I forhold til andre idretter gjør fotballdommere mer per minutt enn andre. I 60 reguleringsminutter av spilletid kan en fotballdommer gjøre opp til $ 3000, men av de fire store sportsstykkene, jobber fotballdommere de minste spillene. Lønnen øker for spesielle arrangementer som bowl spill, men bare de beste dommerne er valgt for å jobbe med disse spillene.

Hvordan Bowl-dommere er valgt

Hvis du er en høyskolefotballdommer, kan du ikke bare søke for å skape et bollspill. College Football Playoff, en postseason turnering, bestemmer hvilke konferanser som gir dommere for hver av de store bollene. Divisjon 1-A konferanser inkluderer Big Ten, Pac-12, Big 12, Mid-American og FBS Independent.

Å bli en NCAA-dommer

De som ønsker å være profesjonelle referees på høyskolesportnivå, bør starte med å få så mye dommeropplevelse som de kan. Du kan gjøre dette ved å registrere deg til dommer lokal videregående skole og mindre league spill og gå gjennom dommeren trening. Ta kontakt med en lokal friidrett konferanse og bli med om mulig. Spør hva du trenger å gjøre for å bli en høyskolefotballoffisient og ta disse trinnene. Studier reglene for National Collegiate Athletic Association, eller NCAA, og ta kontakt med organisasjonen for å finne ut hva du trenger å gjøre for å opprette på høgskolenivå. På den tiden, jo mer erfaring og kunnskap du har, desto mer en kant vil du ha for å nå målet ditt.

Anbefalt Redaktørens valg