Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er detaljorientert og liker å jobbe med figurer, kan bokføring være feltet for deg. Bokførere er nøkkelpersoner i små bedrifter, og sørger for at kontoene styres nøyaktig. De bør ikke forveksles med regnskapsførere eller regnskapsførere, som har mer komplekse ansvarsområder og ofte jobber i større selskaper, ifølge Arbeidsstatistikkbyrået. Endringer i finansreglene og det økende antall pensjonister i feltet bidrar til økt etterspørsel etter bokholderne.

Arbeidsoppgaver

Mens regnskapsførere for store bedrifter har ansvar for oppgaver som overvåking av betalinger eller overvåking av spesifikke typer kontoer, er bokholderne primært ansvarlige for å holde omhyggelige registreringer av virksomhetenes transaksjoner. Disse transaksjonene - både debet og kreditter - blir lagt inn i hovedboken. Fulladministrative eller generelle bokholdere kan tjene alle småbedrifteres bokføringsbehov. For eksempel kan de være ansvarlige for lønnslisten, opprette fakturaer og overvåke innskudd eller betalinger. En annen viktig oppgave for bokholderen er å gi økonomiske rapporter til bedriftsledere eller eiere.

Timelønn

Gjennomsnittlig timelønn for bokholderne er $ 16,71, ifølge 2009-data fra Bureau of Labor Statistics. Denne lønnen oversetter til en årslønn på $ 34.750 for de som jobber på heltid. Høyere gjennomsnittlige lønninger kan oppnås ved å jobbe for skolesystemer, offentlige etater, bedriftsledelse og spesialiserte næringer; bokførere som jobber for noen av disse arbeidsgiverne, tjener godt over $ 20 i timen. De som jobber i District of Columbia, tjener de høyeste inntektene i gjennomsnitt, med en timepris på $ 22,65.

Karriereforberedelse

Selv om et videregående diplom kan være all opplæring som kreves for å lande noen jobber, er arbeidsgivere mer sannsynlig å ansette en bokholder som har litt etterskoleopplæring. Akademiske programmer på toårige høyskoler kan gi studentene den virksomhet, regnskap og bokføring ferdigheter som trengs for å skille seg ut blant søkere til en stilling. Å skaffe sertifisering er også en nøkkelstrategi for å forbedre markedsførbarheten når du er på jobbjakt. Referansen som tilbys gjennom American Institute of Professional Bookkeepers krever at bokholderne har to års arbeidserfaring i feltet og bestått en firedelers, multiple choice-undersøkelse.

Bedre lønn

Mens mange yrker gir flere muligheter til de som spesialiserer seg på et bestemt område, er bokføring et unntak. Bureau of Labor Statistics rapporterer at generelle bokholderne er mer sannsynlig å finne arbeid enn de som spesialiserer seg. Generelle bokholdere kan tilby bedrifter en rekke tjenester, noe som er mer kostnadseffektivt enn å ansette flere spesialistklienter. Å skaffe sertifisering verifiserer ferdigheter i lønn, generell postering, avskrivning og svindelforebygging, slik at å ha denne legitimasjonen vil gi et positivt inntrykk på potensielle arbeidsgivere og kan føre til bedre lønnstilbud. Muligheter for å flytte opp i dette feltet er begrenset; Men tilleggstrening kan føre til markedsføring i regnskapsposisjoner - samt økning i lønn.

Anbefalt Redaktørens valg