Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den primære forskjellen mellom å selge eiendom og overføre eiendom er hva hver enkelt betyr. Selger eiendom aksepterer et tilbud om penger i retur for eiendommen i spørsmålet. Overføring av eiendom er faktisk overføring av gjerning, som fullfører eierskapsendringer. Overføringseiendom må gjøres om eiendommen selges eller gis bort som gave.

Overføring av eiendom er en gjerningsprosessprosess.

Hva de mener

Selge en eiendom betyr at noen tilbyr en kontantpris for eiendommen. Det er mange forskjellige typer salg, inkludert kort salg, salg under vurdering, salg over vurdering, skatt gjeld salg og foreclosure salg. I hvert tilfelle er eiendommen oppført, potensielle kjøpere ser eiendommen og, hvis de er interessert, foretar de et tilbud.

Overføring av eiendom betyr ganske enkelt at papirarbeid er registrert i rettshuset som indikerer at eiendomsretten endres fra en eier til en annen eier. Det kan også bety at gjerningen blir endret for å legge til en ekstra eier eller for å fjerne en tidligere felles eier.

Forberedelser

Forberedelse for overføring av eiendom er enkel i forhold til forberedelse til å selge eiendom. Forberedelse for å overføre eiendom innebærer å godta og forstå at overføringen vil finne sted og plukke opp de riktige skjemaene for å fylle ut. Forberedelse for å selge eiendom innebærer å sette det på markedet, rengjøre eiendommen for show, vise det og forhandle tilbud. Avhengig av årsaken til salg kan den også inkludere statlig engasjement og auksjonsforberedelse.

Kompletjonsforskjeller

Overføringen av eiendommen er fullført når alle nødvendige dokumenter er akseptert og registrert i fylkets rettshus. Hver stat har spesifikke dokumenter som skal arkiveres, men de er alle like i hvilken informasjon de vil ha med. Navn på tidligere eiere, navn på nye eiere, plassering av eiendommen, salgsmengden eller posten av gaven, vil være typiske elementer som kreves. Fullførelsen av et salg skjer når tilbudet er akseptert og finansiering er gitt. Enkelte eiendomssalg krever at salget er betinget av inspeksjoner eller salg av kjøperens tidligere hjem, men når finansieringen er gitt for salg av eiendom i spørsmålet, anses salget å være komplett fordi finansieringen ikke er gitt før uforutsetningene er oppfylt.

problemer

Problemer som kan oppstå under overføring av eiendom inkluderer å oppdage lisenstjenester, oppdage flere eiendomsbesittere og manglende innlevering av riktig dokumentasjon. Problemer som kan hindre salg av eiendom kan innebære at kjøperen ikke kan få finansiering, negative inspeksjonsrapporter og problemer med salgskontrakten.

Anbefalt Redaktørens valg