Anonim

kreditt: Yelp / Flicker

Hele matvarer har et visst rykte som en matbutikk: Du går inn for å kjøpe noen ting, og kassereren ringer deg opp for halvparten av lønnsslippet. ("Men maten er så bra!" Sier du selv. "Og etisk hentet!") Men neste uke går Amazon i hele Foods, og i ekte Amazon-mote, har det øye med å redusere kostnadene. For konkurrenter kan det bety problemer, men for deg kan det være en lettelse for budsjettet ditt.

Det er bare 500 Whole Foods butikker i USA, opp mot 38 000 andre kjøpmenn. Likevel er eksekutører oppmerksomme på kjedens omdømme, og tallene går opp igjen: Prisene på Whole Foods kan være 15 prosent til 25 prosent høyere for enkelte varer. Ifølge Atlantic, "En av selskapets første trekk vil være å senke prisene på flere dagligvareprodukter, som bananer, egg og biff, samt hele maten står som avokado, kale og mandelsmør." Per Reuters, vil andre organiske stifter som "brune egg, oppdrettslaks og tilapia … noen epler, smør og andre produkter" også se prisfall.

kreditt: Yelp / Flicker

Næringsmiddelindustrien opererer innenfor ganske tynne fortjenestemarginer. Noen analytikere frykter at Amazonas dype lommer vil bidra til å undergrave Whole Foods 'konkurrenter, på samme måte som Amazon har forstyrret bokindustrien. Det kan være noe å passe på i fremtiden, men for deg, hvis du er en hengiven Whole Foods-shopper, forberede du på å spare på stifter. De fleste prisnedskrittene kommer for de elementene du kan stole på mest.

Selvfølgelig, selv med lavere priser, er det fortsatt mulig å få båret bort shopping for dagligvarer. Ditt beste forsvar mot å bruke store penger i uken? Den ydmyke dagligvarelisten. Planlegg måltider på forhånd og hold deg til det du trenger. Små godbidder er greit fra tid til annen, selvfølgelig (det er det som gjør det til en godbit!), Men du har definitivt fått verktøyene for å holde dagligvarebutikkbudsjettet ditt kjent, uten store overraskelser ved kassen.

Anbefalt Redaktørens valg