Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ok, så du har sprakk koden og funnet ut hvordan du får betalt, gjør noe du liker, eller tør vi si, kjærlighet. Alt fra her ute burde være saus.

kreditt: Alias-Ching / iStock / GettyImages

Unntatt, det er nesten aldri tilfelle. Selv når du liker det du gjør for å leve, kan det være vanskelig å legge fingrene på tastaturet og komme på jobb. Det virker antitetisk for alt vi noensinne har fortalt. "Hvis du elsker det du gjør, trenger du aldri å jobbe en dag i livet ditt," går det gamle ordtaket.

Hvis virksomheten din er frilans, har du tilsynelatende funnet arbeid som du liker. Det skal være enkelt, og likevel kan det fortsatt være vanskelig å gjøre det selv. Hvorfor det?

Du er opptatt med å prøve å nyte det når du kan få det gjort

kreditt: NBC

Du kan lider av morsom indeks angst. Dette arbeidet skal være en god tid fordi du elsker det, ikke sant? Ikke hele tiden. Det er flott å finne glede i arbeidet ditt, og vi oppfordrer deg til å lete etter disse øyeblikkene.

Det er lett å feile å finne glede for å "vente på glede å skje". Du kan ikke føle glede i starten, men hvis du graver inn, vi vedder på at det vil være noe du liker på slutten.

Du trenger ikke å like alle delene av jobben din

kreditt: NBC

Alle jobber, spesielt freelancing, kommer med aspekter du ikke liker. Det kan være enda vanskeligere å få deg til å ta på seg oppgavene når du liker resten av arbeidet ditt. Det skaper en større oppfyllelse av tedium forskjell.

Hvis det er en oppgave du forakter, er den beste metoden å takle det på, første om morgenen. Hjernen vår har en tendens til å være det beste i morgen, og når du ikke liker noe, er det nyttig å ha ekstra mental båndbredde for å få jobben gjort. Få det ut av veien, slik at du kan komme tilbake til elementene i arbeidet du foretrekker.

Fordi selv om du elsker det, er arbeidet fortsatt jobbet

Samecredit: IFC

Dette er kjernen i det. Når du overfører dine interesser fra hobby til jobb, blir ansvar og ansvarlighet lagt inn i blandingen. Freelancing er biet knær fordi det har den mest fleksible jobben der ute. Flip-siden er hvis du ikke jobber, blir du ikke betalt.

Hvis du har problemer med procrastination, behandle arbeidet ditt som det er en vanlig ni-til-fem. Du er bare her for å få betalt, og du må slå et par oppgaver fra skrivebordet for å gjøre det. Du vil sannsynligvis overraske deg selv med hvor mye du får gjort, og så kan du flytte til happy hour (på sofaen).

Ditt arbeidsliv er mye som et forhold, bare fordi du liker det, betyr det ikke at du må elske det hele tiden. På slutten av dagen ville du fortsatt ikke handle for noe i verden.

Anbefalt Redaktørens valg