Innholdsfortegnelse:

Anonim

En lien gir deg personlig interesse i en debitor som skylder deg penger. Når din lien er arkivert, kan skyldneren ikke selge sin eiendom med klar tittel med mindre han betaler det skyldige beløpet til deg. I New Jersey fyller du ut et skjema som heter Statement for Docketing for å få tak i dommen. Når lien er arkivert eller "forankret", er det ditt ansvar å håndheve det. Retten kan ikke håndheve lien for deg. I New Jersey er en dominasjonsdomstol tvangsfull i 20 år og kan fornyes i ytterligere 20 år.

I New Jersey fyller du ut et skjema som heter Statement for Docketing for å få tak i dommen.

Skritt

Hent gjeldens fullstendig adressadresse. Du vil sørge for at du har riktig postadresse og beliggenhet for eiendommen. Du bør gå til eiendomsstedet for inspeksjon. Alternativt kan du søke på offentlige poster. Du vil være helt sikker på at han er eieren av eiendommen.

Skritt

Be om en erklæring for docketingskjema fra klerken til den spesielle sivile delen i fylket der du først sendte inn søknaden om småskader.

Skritt

Fyll inn dokettnummeret som er tildelt saken din, samt svarandens fulle navn, eiendomsadresse, beløp av gjelden og kontaktinformasjonen din på erklæringen for Docketing-skjema.

Skritt

Fyll uterklæringen for Docketing-skjema med klageren til overordnet domstol, Hughes, Justice Complex, PO Box 971, Trenton, NJ 08625. Innleveringsgebyret er $ 10 betalt til: Kasserer, New Jersey State.

Anbefalt Redaktørens valg