Anonim

kreditt: @ bluelily52 / Twenty20

Ikke alle stillinger er vanskelig - spesielt når du antar at alle er på din side. Reseachers ved University of Haifa har nettopp lansert en studie som ser på hva folk antar når de rundt dem holder munnen lukket. Resultatene deres har ganske brede implikasjoner for et turområde av situasjoner, og for hva du bør gjøre i dem.

Alt kommer ned til noe forskerne kaller speilvirkningen. Ifølge en pressemelding, "folk antar generelt at andre er stille av samme grunner at de ville ha vært stille i samme situasjon." Dette resultatet kom opp om en person representerte en flertallet eller en minoritet - med andre ord, hvis jeg snakker og du ikke, tror jeg at du er enig med meg selv om ingen andre gjør det.

Det følger selvfølgelig ikke nødvendigvis. En person kan holde seg stille av en rekke årsaker, fra uenighet til disinterest til enkel tretthet eller selvbevissthet. Men hvis det stille partiet aldri korrigerer den andres antagelser, kan dette føre til problemer nedover linjen. Enten det involverer kontorpolitikk eller styring av penger med en betydelig annen, kommuniserer med klarhet og ærlighet, vil det være best for alle.

Det er situasjoner hvor skjønn er den bedre delen av valor, spesielt når følelsene løper varmt og spesielt når det er ubalanser av makt på jobben. Men hvis du ikke vil bli sett på somens side når du ikke er, eller samtykker i noe når du ikke gjør det, må du sørge for at du snakker. Ellers vil alle andre snakke for deg.

Anbefalt Redaktørens valg