Innholdsfortegnelse:

Anonim

Langsiktig leieavtale knyttet til land eller bygninger har ofte innspillingsbestemmelser innenfor dem. Dette gjelder spesielt i den kommersielle leasing konteksten. Opptaksbestemmelsen tillater at partene registrerer leieavtalen eller en melding om leieavtalen med fylket. Det generelle grunnlaget for at en leieavtale skal kunne registreres, er å skape en prioritetsinteresse i de offentlige regnskapene vedrørende den leide eiendommen.

Fylkeskommunale stempel registrerte leieavtaler for å gi bevis på opptak.

County Land Records

Hvert fylke har utnevnt en landrekordoffiser, ofte kalt en fylkeskriver, for å opprettholde offentlige registre knyttet til eierskap og tittel til all eiendomsmegling i dette fylket. Fylkeslandet registrerer kontorfiler av alle dokumenterte dokumenter som er knyttet til enhver type interesse for fast eiendom, og disse innspillte dokumentene er tilgjengelige for offentlig inspeksjon og undersøkelse.

Innspilling

Å registrere en leieavtale betyr å legge inn en kopi av leieavtalen med det lokale fylkeskommunen. Landrekordkontoret vil belaste et lite innspillingsgebyr og vil stampe toppen av leieavtalen med et innspillingsstempel som angir datoen, tidspunktet, oppføringsnummeret til det innspillte dokumentet. Fylket opprettholder deretter en indeks av alle innspilte dokumenter slik at allmennheten kan søke og gjennomgå disse dokumentene.

Hensikt

Mange statlige vedtekter gir at innspilling er nødvendig for å skape langsiktig rentegodtgjørelse. Visse interesser i land kan være ugyldige dersom de ikke er skrevet i et dokument registrert med fylket. I tillegg, hvis eieren av eiendommen selger eiendommen, og leieavtalen ikke er registrert, vil den fremtidige eieren av eiendommen ikke være bundet til vilkårene i leieavtalen. Opptak setter alle fremtidige eiendomskjøp med varsel om at leiekontrakten eksisterer, noe som medfører at alle fremtidige eiendomskjøpere blir bundet av vilkårene i leieavtalen dersom de kjøper den leide eiendommen fra utleier.

Privat melding

Noen utleiere eller leietakere vil ikke at alle vilkårene i leieavtalen skal offentliggjøres. Leieavtalen kan inneholde fortrolige opplysninger som utleier eller leietaker ønsker å beholde privat. Det er derfor vanlig å registrere en leasingavtale som identifiserer leieavtalen generelt, men registrerer ikke selve leieavtalen selv. Opptak av varsel beskytter prioriteringen av leieavtalen uten å avdekke de private vilkårene i leieavtalen.

Anbefalt Redaktørens valg