Innholdsfortegnelse:

Anonim

TurboTax-programvare tilbyr profesjonell inntektsskatt, uten å måtte gå til et skattekontor og få noen andre til å ta vare på skattene dine for deg. Programvaren inneholder skjemaene du trenger for å sende enkle eller kompliserte avkastninger. TurboTax er også designet for å møte brukerens behov, med flere spesifikke alternativer tilgjengelig, avhengig av hvilken type avkastning du arkiverer, for eksempel Deluxe for de som vil ha mest mulig fradrag, og Premier, som retter seg mot investeringer og utleie eiendommer.

Foreslåtte brukere

TurboTax Premier ble laget spesielt for de som har investeringsinteresser. Dette inkluderer de som har kjøpt eller solgt aksjer, obligasjoner eller fond, samt de som eier utleieboliger. Det er til og med satt opp til arbeid for de som har arvet en eiendom eller tillit. Det finner også fradrag og studiepoeng.

TurboTax Deluxe ble gjort mer for de som ville sende en enkel avkastning, men fordi de eier sitt eget hjem eller har store medisinske eller skolegangsregninger, ser etter så mange fradrag og studiepoeng som mulig. Dette inkluderer de som donerer til veldedighet med jevne mellomrom, samt de som har barnehageutgifter.

Egenskaper

Premier kan importere informasjon om dine investeringer direkte fra banken din. Det hjelper deg deretter gjennom prosessen med å rapportere salg av investeringseiendommer, og hjelper deg med å beregne dine kapitalstap og gevinster. Det kan også vise leieavskrivninger på eiendommer du eier, og hjelpe deg med å sette opp og leie nye eiendommer. For de med en 401K plan eller ansatt lagerplan gjennom arbeid, kan det hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan øke fordelene dine. Deluxe pinner for å trene alle fradragene du kan få. Den undersøker alle mulige fradrag og kreditt muligheter, og deretter kan du vite hvordan du får dem og holder styr på hvilke du har tatt.

Systemkrav

Både TurboTax Premier og Deluxe kjøres på både Windows- og Mac-baserte operativsystemer. De er tilgjengelige for nedlasting direkte fra TurboTax nettside eller kan kjøpes på en CD. Det er viktig å ha tilgang til Internett når du bruker enten versjon av programmet, da du vil ønske å få informasjon direkte fra din bank, arbeidsgiver eller andre finansinstitusjoner.

filing

TurboTax slutter å arkivere og finne ut trykte skjemaer.

TurboTax Premier og Deluxe gir deg begge muligheten til å returnere e-filen. Dette kan kutte ned på tiden det tar å motta penger tilbake fra IRS, spesielt hvis du velger å få pengene dine innskutt direkte på bankkontoen din. Du kan også skrive ut skjemaene dine og sende dem inn, hvis du ikke føler deg komfortabel med e-arkivering.

Pris

I 2010 selger Premier for $ 89,95 fra de fleste utsalgssteder, og er $ 49,95 som en nedlasting. CD-versjonen inneholder alternativer for både føderal og statlig arkivering. Deluxe selges for $ 59,95, og er $ 29.95 som en nedlasting. CD-versjonen inneholder alternativer for føderal og statlig arkivering. Nedlastingsversjonene er bare inkludert føderal skatteprogramvare.

Anbefalt Redaktørens valg