Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange forbrukere blir fanget i overbevisende salgssteder og beklager senere sine kjøp. Som mange stater har South Carolina lover som gir kjøperen den rett til å kansellere visse kjøpskontrakter for en bestemt tid etter salget. Offisielt kalt rett til oppsigelse, de er mer vanlig kalt "kjøperens anger" lover. Imidlertid er få kjøp dekket av disse standardene, så forvent ikke at de skal kausjonere deg hvis du har andre tanker etter et stort kjøp.

Salg hjemme

Vinduesiden selger banker på døren din med en avtale som er en spesiell bare for i dag, og du kan ikke hjelpe deg med å registrere deg. Neste dag sier dine naboer at han tilbød dem en lignende avtale, men de fant en annonse for en bedre pris. Heldigvis, siden salget ble gjort i ditt hjem, har du tre dager til å avbryte det uten å ha penger. Salg signert bare i ditt hjem er dekket av South Carolina Consumer Protection Code, spesielt SC Code 37-2-502.

Denne loven gir deg til midnatt på den tredje virkedagen etter salget for å avbryte. Så hvis du signerte kontrakten på mandag, ville du ha til torsdag på torsdag for å kansellere skriftlig.Selgeren må også ha gitt deg din "rett til å kansellere" varsel. Hvis han ikke gjorde det, kan du avbryte når som helst før arbeidet har begynt. Selgeren har 10 dager etter at du har kansellert å returnere eventuelle innskudd du har gjort, og du må returnere materiale som selgeren har forlatt på eiendommen din.

Treningsmedlemskap

Med ditt nye mål å gå ned i vekt eller forbedre helsen din, har du akseptert en dagspass til et nærliggende treningsstudio. Deres guidede tur var så imponerende at du signerte en kontrakt på ett år på stedet. Men senere, når du skjønner at du ikke er sannsynlig å delta regelmessig, vil du avbryte. Heldigvis, ifølge South Carolina Physical Fitness Services Act SC 44-79-30, har du til den tredje virkedagen etter signering for å kansellere, så lenge kontrakten var for tre måneder eller lengre, eller for $ 200 eller mer. Forretningsdager er mandag til fredag, så teller ikke helgen. Denne loven gjelder for alle typer treningsstudioer, helseklubber, spa, YMCAs og lignende fasiliteter, men ikke til terapeutiske fasiliteter foreskrevet av lege.

Ferietidsandeler

Lured av løftet om et opphold på tre netter i en feriestedby, er du og din ektefelle enige om å delta i en del av presentasjon, selv om du ikke har tenkt å kjøpe. Men salgspersonalet blender deg med videoer av alle de solkystede øyene og eksotiske byer du kan handle din tid dele med, og før du vet hva som skjedde, har du brukt tusenvis av dollar om gangen. Under SC 27-32-40 har du opp til Fem dager etter signering av kontrakten for å avbryte den.

Hva er ikke dekket

South Carolina har ikke rett til oppsigelse for kjøretøy kjøp eller eiendomsmegling transaksjoner. Kjøretøy kan være dekket av "sitronlover" hvis de er defekte. Og eiendomsavtaler kan bli kansellert dersom salgsavsetninger ikke er oppfylt, eller i tilfelle tap av arbeidsplasser, en ny funksjonshemming som vil hindre å tjene den nødvendige inntekten eller andre slike uforutsette situasjoner.

Anbefalt Redaktørens valg